Tue urheilijaa

Pitkään olen sinnitellyt omillani, mutta nyt on aika aloittaa yhteistyö ja kevyt mainostus muutaman mukavan kumppanin kanssa. Näiden yhteistöiden kautta teillä on mahdollisuus tukea minua saliharrastuksessani, videotuotannossa (Penkkipunnerrus.fi) ja ehkäpä myös pönkittää matkaani kehonrakentajaksi.

Mitä enemmän fanitatte, sitä enemmän se motivoi minua tuottamaan uutta ja erilaista sisältöä. Aikomuksena on tuottaa treeniohjelmia, mielenkiintoisia blogeja, uudella Youtube-kanavalla uutta videotuotantoa, jatkaa Penkkipunnerrus-tuotantoa ja tehdä yhteistyötä monen suomalaisen body- ja fitnesstyypin kanssa! 

Tarjoukset

KILPAILU

1000 euroa rahaa jaossa JOEREELS-casinolle

Osallistu kilpailuun 31.3 mennessä. Talleta ja pelaa min. 25€ JoReelsiin. Jokainen 25€ talletus oikeuttaa yhteen arvontalipukkeeseen. Eli jos talletat 4x25€, saat neljä arvontalipuketta. Arvonnassa arvotaan 5x500€ kierrätysvapaata pelirahaa Joreelsiin ja 5x200€ Amazon-lahjakortteja! Älä missaa tätä kilpailua! Rekisteröidy linkistä (aiemmin tehdyt tilit osallistuvat automaattisesti vain tallettamalla 25€ tai enemmän, ei bonuspakkoa). http://bit.ly/2EnCTJr

10% alennus kaikista M-Nutrition ja Supermass Nutrition -tuotteista

Jos siis haluatte auttaa, niin tilailkaa näiden mainosten kautta kiinnostavia tuotteita!

Bodyaction.fi FITBUDDY-VAATESARJA -15% 

House of Brandon -ystävämyynti PALJON ALENNUKSIA

 

Fitnesstukku -lisäravinteet -20% ale

Disturb -vaatteet

Alennus 10% alennusta kaikista tuotteista

iHerb maailman isoin lisäravinnekauppa alennus

Klikatkaa alla olevaa linkkiä, niin checkoutissa teillä on alennus! Tämä alennus on muuttunut, niin että saat 10% alennusta lopputilauksesta.

Nettivalmennukset