Jukan kanssa lenkillä - Jakso 2: Kuolema

5608 näyttökertaa

Palautteesta innostuneena pääsette vielä mukaan tähän sarjaan "vähintään" toisella jaksolla. Kiitos kaikille positivisista kommenteista ja kehitysideoista! Kuvasin kakkosepisodin viikolla ja tässäpä lyhyt alustus mitä voitte odottaa siltä. Kerron vähän myös dietistäni. Read on!

Lenkillä jakso 2

Tällä kertaa käyn läpi mm. taustojani ja mm. miten veljeni kanssa (veli ja kreatiini mainitaan) aloimme treenaamaan. Penkkipunnerrus myös aiheena ja kuinka nostin maksimitulosta poistamalla pelon penkkaamisesta. Otan myös kantaa miten saliuran alussa kannattaa treenata. Voimatreenaamisesta aasinsilta vei aika filosofiseen aiheeseen, jossa käsittelen ihmisten haluttomuutta uusiutua ja sitä kautta saada kehitystä treeniin ja myös elämään. Kannattaa vähintään se kohta kuunnella! 

Lopussa käyn läpi viikolla tehtyä selkätreeniä Bettina Gräsbeckin kanssa ja liitin myös videokuvaa treeneistä, joten nyt on myös vähän muutakin katsottavaa kuin vaihtuvat maisemat. Pohdin myös miten erilaiset treenifilosofiat, kuten Wileniuksen, toimivat.

Dietti alkaa

Oma diettini on lähtenyt käyntiin hienosti. Maanantaina aloitan "virallisesti" ruokavalion, joka on melko tiukka jo näin alkuun, koska dietin on suunniteltu kestävän vain 8 viikkoa. Veikkaanpa, että paino lähtee aluksi jopa nousuun, koska havahduin syöväni aivan liian pieniä määriä päivän aikana, kun olen nyt muutaman päivän syönyt kunnolla. On suorastaan käsittämätöntä miten paljon kalorit vaikuttavat koko ihmisen olemukseen. Sen huomaa vasta kun syö säännöllisesti hyvin.

Syöminen on ollutkin minulle vaikein pala kehonrakennusta (tai ahkeraa salitreeniä), mutta nyt en anna periksi! Olen jo suunnitellut rakentavani yhtenä arkipäivänä kaikki viikon safkat, jotta ei tarvitse muuta kuin napata purkit jääkaapista ja menoksi. Pitkien työpäivien jälkeen on jotenkin lannistavaa edes ajatella laittavansa ruokaa salin jälkeen, joten tällä tavalla varmistan sen, ettei aterioita jää väliin. 

Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin!

Seuraa somessa1!1

Instagramissa on paljon hassuja kuvia ja videoita viikon varrelta, tsekkaa siis sieltä ne! 

Instagram
 
Tsekkaa myös minun oma Facebook-sivu ja seuraa sitä, koska en jaa kaikkea materiaalia Penkkipunnerruksen Fabo-sivuun, koska minä en ole siellä aiheena, vaan arvoisat vieraani!