Jukan treenihaaste - jaossa 500€:n arvosta palkintoja!

7688 näyttökertaa

Nyt on mahdollisuus osallistua Jukan rajuun treenihaasteeseen, jossa  jaetaan upeat palkinnot kolmelle parhaalle suorittajalle! Lue lisää äkkiä!

Olen jo jonkin aikaa puhunut ns. happohacki-sarjoista, joita itse teen ja vedän treeneissä niitä haluaville. Jokainen joka tähän on ryhtynyt, on kokenut pienen välikuoleman, mutta JOKAINEN on kertonut jalkojen olleen aivan helvetin kipeinä tämän setin jälkeen.

Haasteessani yhdistyy hyvä hapenottokyky, kestävyys ja myös lihasvoima. Lähde siis mukaan rohkeasti!

Yhtenä kertana pyysin Erno-hierojaani kuvaamaan tällaisen setin. Siinäpä keksin sarjojen lopuksi, että tästähän voisi tehdä jalkatreenihaasteen! Tästä kun keskustelin Kokkosen Arin kanssa, niin äkkäsimme, että jaetaan palkinnot kovimmille suorittajille.

Palkinnot

1. sija 250 euron BODY ACTION tuotepaketti. Räätälöidään voittajan toiveiden mukaan!

2. sija 150 euron BODY ACTION tuotepaketti. Räätälöidään voittajan toiveiden mukaan!

3. sija 100 euro BODY ACTION tuotepaketti. Räätälöidään voittajan toiveiden mukaan!

Kaikille osallistujille yllätyspalkinto.

Kisan säännöt

1. Puolet omasta painosta hack-kyykyssä tai heilurihack-kyykyssä (eli esim. lisäpainoja 80kg elopainolla 40kg laitteeseen).

2. 15 toiston sarja ilman rest-pausea toistojen välissä.

3. Sarjojen välissä 30 sekunnin palautukset.

4. Eniten toistoja tehnyt yllä olevien sääntöjen mukaisesti on voittaja. Parhaat kolme palkitaan!

5. Video suorituksesi, lataa se Youtubeen ja laita linkki tämän blogin kommenttiosioon tai lähetä videolinkki emailiin juknyysmail(at)gmail.com.Voit tiputtaa videon myös Dropboxiin, Drivelle jne. kunhan ilmoitat siitä minulle tavalla tai toisella! Koostan kaikista suorituksista videon ja laitan sen Penkkipunnerrus-kanavalle yhdeksi isoksi videoksi! Ilmoita myös nimesi ja sähköpostiosoitteesi, kun ilmoitat videon (esim. maililla).

6. Aikaa kilpailuun aina tammikuun loppuun saakka!

Tämä jos mikä on raju osoitus siitä, miten hyvin siedät happoja jalkatreenissä. Voita itsesi, voita muut ja voitat upeita palkintoja!

Kilpailun ehdot

Kaikkien osallistuen suoritukset arvioidaan kisan järjestäjien kesken. Tuomarit pidättävät oikeuden hylätä suorituksen, jos sitä ei olla suoritettu sääntöjen mukaisesti. Osallistuminen vaatii videon. Osallistumalla kisaan, annat luvan käyttää videota Penkkipunnerrus.fi -kanavalla. Mikäli riittävä määrä osallistujia ei saada kisaan, niin kisan määräaikaa voidaan pidentää tai kisa keskeyttää. Kisan järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin tai tarkennuksiin.