Pelaajien "Kesäksi kuntoon" -kuntosalivalmennus

Tämä kuntosalivalmennus on suunnattu teille pelaajille ja striimaajille!

On selvä homma, että moni istuu liikaa tietokoneella. Pitkäaikainen istuminen aiheuttaa monia muutoksia kehossa, jotka voivat olla haitallisia jopa sisäelinten toimintaan. Sinulla saattaa olla huono yleiskunto, heikko lihaskunto ja tietysti myös ylipainoa. 

Vaikka pelaaminen on kivaa, niin elämässä pitää olla tasapainottamassa myös liikuntaa. Tähän kuntosaliharjoittelu on oiva keino, sillä voit mennä milloin vain salille! 

Halusin päästä takaisin kuntoon, sillä tietokoneella istuminen alkoi vaikuttamaan yleiseen kuntooni jo liikaa. Jugin avulla sain perusteelliset ruokaohjeet, sekä treeniohjeet viimeisen päälle. Suosittelen!

- AndyPyro, twitch.tv/pyroelementalist

Tämä valmennus on suunnattu aloittelijoille ja nuorille, joilla ei vielä ole paljon kokemusta kuntosaliharjoittelusta ja oikein syömisestä. Tehokas ja johdonmukainen kuntosaliharjoittelu yhdistettynä oikeaoppiseen ruokavalioon takaa nopeita tuloksia heikkoonkin kuntoon.

Tavoitteena on tietysti saada kuntosalista ja syömisestä koko elämän jatkuva prosessi, ei vain yksittäinen projekti. Tässä valmennuksessa kuitenkin pyritään saamaan sinut oikeille raiteille nopeasti, joten jo kahdeksassa viikossa voit saada näkyviä muutoksia aikaiseksi.

Pelaajien "Kesäksi kuntoon" -kuntosalivalmennus

Haluat polttaa kaloreita ja antaa läskin palaa. Teen sinulle treeniohjelman, jossa vähällä salikokemuksellakin pääset tekemään kokonaisvaltaista treeniä ja polttamaan rasvaa mm. vyötäröltä, reisistä ja käsistä. Saat saliohjelman lisäksi ruokavalion, jota on helppo noudattaa, mutta varmasti tuottaa tuloksia.

Sisältää

Treeniohjelman, joka on 2-jakoinen yksinkertainen ohjelmarunko, jossa eri lihaksia treenataan tasaisesti ja pääset hyvin alkuun treenissä. 

  • Ruokaohjelman, joka on rakennettu myös pienemmälle budjetille.
  • Liikepankin, jossa yleisimmät liikkeet kuvattuna
  • Ohjeet aerobisen määrälle
  • Lisäravinnesuositukset ja alennuskoodi -20%.

Hinta
Treeni+ruokavalio: 39.90€ 

Ohjelman tilaus

Laita sähköpostia osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Kerro tilauksessa nimesi, ikäsi ja sukupuolesi. Saat maksuohjeet paluupostina ja kuittia vastaan ohjelmat sähköpostiisi.

Palvelun tuottaa kuvassa oikealla oleva kehonrakennuksen SM 1 Jukka Nyyssölä, joka on myös Twitchissä nimellä JugiPelaa! Kuvassa vasemmalla nettipokeristara Fiilismies Pauli Äyräs!