Jyväskylä 0 days out - SUPER VLOG

3335 näyttökertaa

Tässä lupaamani super-vlogi Jyväskylän reissusta sekä Rehellin kuntokuvia! Hauskaa oli, voitto tuli ja aivan legendaarista settiä taltioutui nauhalle!

Snapchatissa (Termis2) minua seuranneet tietävätkin miten mahtava viikonloppu on takana. En voi vieläkään uskoa todeksi, että se voitto lopulta tuli, kaiken sen stressaamisen jälkeen.

Oma mieli on pahin vastustaja ja se yrittää koko ajan ottaa ylivallan. Nyt tiedän sen, ettei epäillykselle pidä antaa mitään valtaa - usko itseensä ja tekemiseen on avain onnistumiseen.

Totta kai realisti pitää olla, jos esimerkiksi kunto lavalle astuessa on aivan surkea. Kisoissa nähtiin mm. CBB:ssä jotain sellaisia tapauksia, jotka voisi luokitella täydellisiksi fiaskoiksi.

Vaikea uskoa edes todeksi missä kunnossa ihmiset kehtaavat lavalle nousta - ja tämän uskaltaa kyllä sanoa, katsokaa kuvia Body-lehden gallerista, jos ette usko.

Vaikka tämän super vlogin tekeminen kävi todella työksi ja takahuoneessa todellakin sain jopa hieman kummaksuntaa, niin lopputuloksena on aivan huikea video, jollaista ei toista ole Suomen body-scenestä tehty.

Vaikka itse olenkin pääosissa, niin tekemisestä saa varsin hyvän kuvan mistä todella on kysymys, kun puhutaan dieetin rajuudesta, takahuoneen fiiliksistä, voiton huumasta ja kisaillan tunnelmista.

Tästäpä videoon, joka toimii nyt NFE-päivityksenä! Tästä jatketaan Lahteen täyttä häkää!