Sali, tankkauspäivän kauppareissu ja hiilaritankkaus

2430 näyttökertaa

Tässä jaksossa seurataan bodarin päivää, joka koostuu salitreenistä ja hiilaritankkauksesta.

Dieettiä on nyt takana parisen viikkoa ja 7 viikkoa edessä. Dieetti huipentuu lomamatkaan jenkkilään, Los Angelesiin, johon menemme kaveriporukan kanssa tammikuun puolivälissä.

Dieetin tarkoituksena on polttaa ylimääräistä rasvaa pois keskivartalosta ja tuoda vähän vatsapalikoita näkyviin. Muutenkin tällainen välidieetti on kuin nenän valkaisu koko kropalle, eli samalla karsiintuu huonot tavat pois, kuten pikku herkut ja alkoholi.

Jenkeistä on muuten tarkoitus tehdä runsaasti videomateriaalia, niin Youtubeen pidempi vlog matkan jälkeen, kuin livestriimin puolelle lähetyksiä matkan ajan. Kannattaa siis olla kuulolla tammikuun puolen välin aikoihin.

Tankkauspäiväksi päätin syödä maltillisesti hiilareita, koska dieettiä oli takana vasta viikko. Kuitenkin jo nyt paino on hyvin lähellä tankkauspäivän aamupainoa, joten tankkaus osui juuri oikeaan hetkeen. 

Video on kooste koko päivästä ja kokeilin vähän uudenlaista tapaa tehdä salivideon, jossa puhun videon päälle myöhemmin. Antakaa toki Youtube-videoon palautetta mitä tykkäsitte tästä tyylistä ja videosta ylipäätänsä?

Laittakaa myös minun somekanavat jo nyt seurantaan, niin ette missaa päivityksiä, vieraita ja livelähetyksiä:

Twitch: Twitch.tv/jugipelaa
Youtube: Jukka Nyyssölä
Facebook: Jukka Nyyssölä
IG: jukkanyyssola
SC: Termis2
Twitter: Jugipelaa