Dieettiviikko 4 ja fiilikset

2083 näyttökertaa

Dieettini on ollut nyt lähes neljä viikkoa käynnissä ja tulokset miellyttävät minua. Jäljellä on toiset neljä viikkoa ja matka huipentuu Kalifornian lämpöön!

Nyt on dieetti puolessa välissä ja pieni statuspäivitys voisi olla paikallaan. Summattuna dieetti sujuu hyvin ja kunto on kiristynyt selvästi!

Lähtöpaino oli 90kg ja siitä paino on nyt pudonnut noin kaksi kiloa. Tankkauksia olen pitänyt kolme kertaa, eli aivan alusta lähtien. Kalorit olen pitänyt 3000 kcal molemmin puolin ja ainoastaan treenipäivinä syön vähän enemmän hiilihydraatteja, jotka otan pääasiassa riisistä.

Tankkauksista yleensä puhutaan, että ne kannattaa ottaa mukaan ehkä dieettiviikolla neljä, jotta kroppa ensin pääsee eroon turhasta "paskasta". Minä tosin päätin ottaa ne mukaan heti alussa, sillä tätä dieettiä ei ole tarkoitus viedä "kisakireään" lookkiin asti, joten ajattelin säästää lihasta niin paljon kuin mahdollista.

Treenit ovat menneen yllättävän hyvin, vaikka pientä klenkkaa on ollut olkapäässä ja polvissa. Polvet ovat vihoitelleet koko vuoden ajan ja jopa välillä kävellessäkin tuntuu polvissa olevan väljää tai pientä kipua. Eniten ne tietysti ovat vaikuttaneet jalkatreeneihin, joita en yhdessä vaiheessa voinut tehdä ollenkaan kipujen vuoksi. 

Nyt tein muutama päivä sitten jalkatreenin ja ensimmäistä kertaa koko dieetillä pystyin veivaamaan ne loppuun asti. Vasen polvi kyllä klonksuu vielä, mutta kipua ei tuntunut enää. Otin mukaan pari viikkoa sitten syvät ja pitkäkestoiset venyttelyt reisille ja ne ovat hieman vapauttaneet jännitystä lihaksissa ja varmaan sitä kautta myös polven virheasentoja korjaten.

Energiatasot ovat korkeista kaloreista johtuen tosi hyvät ja fyysisesti on aina energiaa salilla, vaikka henkisesti dieetti ottaakin päähän. Muistikuva ja tottumus siitä, että voi iltaisella napostella jotain pientä herkkua, on ehkä se pahin juttu dieetillä, mutta olen lähes 95% ajasta tosi tiukka, joka on näkynyt aika nopeasti kiristyvässä kropassa.

Paino tosin pysyy aika korkealla ja epäilen kroppani pitävän nesteistä kiinni aika mielellään. Siitä olen kuullut, että se on vain hyvä asia, koska näin kropassa on voiteluainetta ja suojelee kovilta treeneiltä. Lopultahan dieetti kuivattaa paikkoja ja silloin voi tulla loukaantumisia.

Päivät menevät valmennushommia tehdessä ja striimiä pakertaessa. Viime aikoina striimaus on alkanut taas maistua ja myös yleisö on lisääntynyt merkittävästi. Sainkin tuossa 12 000 seuraajan rajan juuri hetki sitten rikki ja uskon 20 000 rajan menevän rikki ensi vuoden puolella; olisi mahtavaa jos se menisi rikki lokakuussa, jolloin striimillä on 2 vuotta ikää!

Voita 5x100€ lahjakortti!

Huomenna, eli perjantaina 15.12, on Nyyssölä Brossin yhdeksäs jakso, joten tulkaa ihmeessä paikalle! Arvon silloin 5 kappaletta 100 euron lahjakortteja casinolle ja ehdit vielä kilpailuun mukaan. Pääset kilpailuun seuraavasti:

Osallistu 5 x 100 € lahjakortin arvontaan. Talleta ja pelaa min. 20€ SuperGaminatoriin ja ilmoita nimimerkkisi minulle kommenttikentässä, Twitchin chatissa kuiskauksena tai Snapchatissa "Termis2". Voittajat arvotaan 15.12 striimissä! Rekisteröidy tästä: http://bit.ly/2iwtOE9 

Nyyssölä Bros Episode 9 - 15.12. klo 20:00

Liity kanavalle perjantaina: https://www.twitch.tv/jugipelaa