Pirullinen olkapäätreeniohje

5017 näyttökertaa

Jari Leskinen näytti minulle tavan tehdä olkapäitä, joka toi armottoman pumpin ja poltteen juuri oikeaan paikkaan.

Tämän olkapäätreenin voit tehdä esimerkiksi pääliikkeen jälkeen viimeistelemään olkapäätreenisi. Meidän treenissä teimme pääliikkeenä pystypunnerrusta raskailla painoilla.

Viparijättiläiset istuen

Ota sopivan kokoiset käsipainot, 4-10 kiloa, ja aseta penkki pieneen kulmaan. 

Aloita tekemällä vipuvarsinostoja yhtäaikaa sivuille 10 toistoa.

Siirry tästä ilman sarjataukoa seuraavaan sarjaan, jossa viet kädet eteen ja tee myös 10 toistoa.

Sen jälkeen tee vuorotellen yksi käsi kerrallaan ja 1 toisto kerrallaan vipareita 10 toistoa per käsi. Jos haluat tehdä vaikeammaksi liikkeen, jätä toinen käsi staattiseen pitoon yläasentoon.

Lopuksi tee nyrkeilevää liikettä eteen molemmilla käsillä yhtä aikaa 10 toistoa.

Tee nämä jättiläiset 2-3 kertaa läpi.

Juttu jatkuu alla:

1000 euroa rahaa jaossa JOEREELS-casinolle

Osallistu kilpailuun 15.1 mennessä. Talleta ja pelaa min. 25€ JoReelsiin. Jokainen 25€ talletus oikeuttaa yhteen arvontalipukkeeseen. Eli jos talletat 4x25€, saat neljä arvontalipuketta. Arvonnassa arvotaan 5x100€ ja PÄÄPALKINTO 1x500€ RAAKAA RAHAA. Ei kierrätysvaatimuksia! Rekisteröidy tästä: http://bit.ly/2CYZCK5

Viparikombo olkapäähapotus

Tässä on ilmeisesti Phill Heathin lanseeraama, mutta myös Pakkiksen Miken Jarille vetämä olkapää"super"kombo, joka on kyllä järjettömän hapottava. 

Ideana on tehdä käsipainolla vipareita sivulle ja eteen, toistonousuilla tai toistolaskuilla. Eli tällä videolla Jari tekee nousuilla sarjat, eli vasemmalla kädellä 1 toisto sivulle, 1 toisto eteen ja oikealla kädellä 1 toisto sivulle, 1 toisto eteen.

Heti ilman sarjataukoa jatketaan samaa rumbaa, mutta nyt tehdään 2 toistoa per liikesuunta kunnes päädytään viimeiseen rumbaan, jossa tehdään 5 toistoa per liikesuunta.

Tärkeää on, että lepäävä käsi pyrkii pitämään olkavartta staattisessa jännityksessä, eikä lepää kokonaan vartaloa vasten. 

Tämän kombon voi tehdä myös toiseen suuntaan, eli aloittaa viidestä toistosta ja päättää yhteen toistoon per liikesuunta. Näin voit tehdä kaksi rundia tätä, toinen nousten toistoissa ja toinen laskien.