Päätös: Kehonrakennuskisat NFE2016

6035 näyttökertaa

Pohdintaa NFE16-kisaajista, fiiliksiä tulevasta ensimmäisestä kehonrakennuskisastani ja hapottava jalkatreeni!

Nyt se on päätetty!

Kesäksi kuntoon -dieetin jälkeen pitkällisen pohdinnan jälkeen päätin lähteä koittamaan rahkeitani syksyllä järjestettävään SM-kehonrakennuskilpailuun alle 80kg sarjaan.

Pohdin videolla myös raskaansarjan ja alle 90kg sarjan kisaajia, suosikkejani ja myös yllättäjiä! 

Tämän jälkeen painamme salille tekemään dieetille sopivan melko raskaan jalkatreenin, jossa pidetään sykkeet korkealla. Oli muuten varmasti elämäni kovin kyykkysarja!

Loppuun vähän posettelua, 9 weeks out!

Nettivalmennukset syksylle alkaneet

Jälleen kerran olemme järjestämässä Jari Leskisen kanssa valmennuksia syksylle. Tällä kertaa paljon uutta mukana:

1. Kesälomilta paluu -dieetti

Menikö kesän dieettailut kovista suunnitelmista huolimatta pelkäksi syöpöttelyksi? Ei huolta, sillä olemme Jari Leskisen kanssa miettineet valmennuksen, jolla pääset kuntoon töiden ohella!

Dieetti sopii sinulle, jolla on jo taustaa salillakäymisestä, mutta et ole oikein saanut ruokavalioon johdonmukaisuutta etkä ole varma onko treenisi riittävän tehokasta.

Valmennus pitää sisällään monijakoisen treeniohjelman, joka opettaa sinua treenaamaan jokaista lihasryhmää tasapuolisesti, mutta valmistelee sinua myös dieetin jälkeiseen kauteen.

Kuten aiemmin, valmennukset pitävät sisällään niin naisten kuin miesten versiot ja myös kulutuksen mukaan sopivat ruokaohjelmat.

Katso hinnat ja lisätiedot alta. Naisille ja miehille on omat vaihtoehdot tavoitteiden mukaan. 

2. Massakauden valmennus

On selvä, että lihas kasvaa vain plussakaudella, jolloin syödään yli kulutuksen ja treenataan tehokkaasti. Ongelmana monella on, ettei ruokavalio pysy riittävän puhtaana ja syödään vähän mitä sattuu.

Jari Leskinen on opettanut itsensä syömään puhtaasti myös offikaudella jo yli 10 vuoden ajan, jolloin syödään jopa 1000 - 2000 kcaloria yli kulutuksen, mutta silti säilytetään nätti kunto.

Valmennukseen kuuluu ruokavalio, joka perustuu Jarin vuosien kokemukseen oikeaoppisesta ruokavaliosta ja omakohtaisiin kokemuksiin niin ruoanlähteistä kuin makroista. Valmennus pitää sisällään myös kehityskauteen sopivan treeniohjelman, joka perustuu henkilön kokemukseen ja salivuosiin.

Massaohjelmat jaetaan dieettivalmennuksista tuttuun tapaan naisille ja miehille sopiviin ohjelmiin. Muista ilmoittautuessa mainita kulutuksesi ja painosi sekä pituutesi.

Katso hinnat ja ilmoittaudu »

3. Kädet kasvuun -treeniohjelma

Paljon puhutaan priorisaatista ja frekvensseistä treeniohjelmissa. Voi olla kuitenkin vaikea ymmärtää normaalina salillakävijänä miten näitä teorioita sovelletaan käytäntöön.

Jukka Nyyssölä on yhteistyössä Jari Leskisen kanssa suunnitellut käsipriorisaation, joka kestää 6-8 viikkoa. Treeniohjelma pitää sisällään niin hauisten kuin ojentajien treenit. Jokainen viikko EI ole samanlainen, vaan pitävät sisällään vaihtelua. Käsiohjelmaa pystyy soveltamaan myös muiden lihasten kanssa treenaamiseen.

Treeniohjelman tavoitteena on kasvattaa käsien hermotusta, lihasmassaa ja saada ymmärrys olkavarsien treenaamisesta, jotta myös jatkossa pystyy aika ajoin rakentamaan priorisaatiokausia.

Hinta: 49 euroa

Lue lisää ja ilmoittaudu »

4. Selkä kasvuun -treeniohjelma

Selkä on yksi hankalimmista ja vaativimmasta lihasryhmistä saada kehittymään, jos luontainen kyky saada liikkeet osumaan uupuu.

Pelkät isot painot ja loputtomasti treenejä ei paljon kehitä, jos selkä ei vain hermota.

Jukka on oppinut tekemään heikosta selästä yhden vahvuuksistaan opettelemalla ensin hermottamaan selän ja vasta sitten lisäämään kuormaa ja volyymiä.

Suunnittelimme Jarin kanssa selälle kehityskauden treenit, jossa ohjelma on rakennettu Jarin raudanlujaan käsitykseen perusliikkeiden treenaamisesta ja Jukan omakohtaisiin oppeihin huonosti hermottavan selän aktivoimisesta.

Hinta: 59 euroa

Lue lisää ja ilmoittaudu »

5. Massiiviset jalat -treeniohjelma

Tämä on "no-brainer" eli varma valinta. Jarilla on bodyskenen yhdet kovimmista jaloista. Mutta vaikka Jari on lahjakas, niin pelkkä genetiikkaa ei selitä Mr. Big Wheelsin massiivisia jalkoja.

Kovat jalat vaativat kovaa treeniä, mutta älykkäästi tehtynä huomioiden vammat ja rajoitteet, kuten heikot polvet.

Rakensimme valmennuksen, jossa tavoitteena on opettaa valmennettavaa treenaamaan tehokkaasti jalkoja, ja tuottaa tuloksia lihaskasvussa!

Myös Jukka on ottanut kantaa jalkatreeneihin, jossa Jukan trademark-hapotustreenit ovat sisällytetty mukaan ja voi veljet, treeneissä TULEE LENTÄMÄÄN HIKI!

Treeniohjelmaa voi noudattaa esimeriksi 8-12 viikkoa.

Hinta: 69 euroa

Lue lisää ja ilmoittaudu »

6. Bikinipeppu NYT -valmennus

Belfiepeppu ei tule itsestään. Se vaatii ensinnäkin kireän kunnon, mutta myös takareisien ja pepun priorisointia treeneissä. Tämän lisäksi ruokavaliota on siistittävä ja opittava syömään kuin fitnessurheilija

Hyvä peppu on mahdollista kehittää hyvinkin lyhyessä ajassa, kunhan treenit ovat mietitty riittävän monipuoliseksi ja ennen kaikkea tehokkaaksi. Liian monella naistreenaajalla on vaikeuksia pitää treenin riittävän tehokkaana ja tähän haluamme tehdä muutoksen.

Bikinipeppu NYT -ohjelma pitää sisällään 2 erilaista treeniviikkoa, jossa painotetaan takareisiä ja peppua vaihtelevasti. Tämän lisäksi ohjelma pitää sisällään ruokaohjelman. Tällä ohjelmalla on mahdollista saada jo muutamassa kuukaudessa merkittävää kehitystä ja bikinipeppu ensi kesäksi on täysin mahdollinen!

Hinta: 99 euroa

Lue lisää ja ilmoittaudu »