Kisadieettipäivitys, 4 weeks out

4764 näyttökertaa

Tähän pisteeseen asti on tultu helposti. Nyt oli ensimmäinen breaking point, joka melkein sai minut lopettamaan homman kesken.

Koska sairastelin aikaisemmalla viikolla, niin Leskinen päätti, että skippaamme tankkauksen kokonaan viime viikon loppuna. Tämä tarkoitti sitä, että tämä viikko mentiin aivan tyhjänä ja vähillä energioilla.

Maanantaina kun nousin ylös, niin aamupalan jälkeen olisi voinut suoraan mennä takaisin nukkumaan, vaikka unta oli tullut normaalit 7 tuntia. Jalka painoi, ajatus ei juoksenut ja koko homma tuntui kaatuvan päälle. Muutaman kerran, Artturi Kallion ja Jouni Virtamon videoita editoidessa, mietin että mitä vitun järkeä tässä on...

Selvisin kuin selvisin tästä viikosta ja lauantain koitti tuo autuas tankkaus. Kaksi viikkoa ilman tankkaus on ehdoton maksimi, mitä oma kroppani pystyy sietämään. Vaikka aerobisia on vain neljä viikossa ja punttia 4-5, niin silti kroppa oli aivan loppu.

CBB Sami Ristimäki (– 178 cm) ja BB Jukka Nyyssölä  (– 80 kg) neljä viikkoa kisoista.

Vaparibiisi on valittu ja vapaaohjelman runko on suunniteltu. Mika Nyyssölä tietysti maestrona suunnittelu vaparin rungon ja täytyy kyllä sanoa, että Mika osaa hyvin neuvoa ja rakentaa tällaiselle puujumalallekin ohjelman. Vaparia en vielä tietystikään paljasta, se jääköön yllätykseksi niille, jotka kisoihin asti pääsevät ja toki sitten videon muodossa kisojen jälkeen.

Lauantain tankkaus kuitenkin palautti uskomattoman hyvin energiatasot - menihän sitä taas varmasti melkein 10 000 kcaloria. Kunto oli sunnuntain treneissä varmasti tähän astisista kaikista paineisin ja rapein:

Pyysin valmentajani Jari Leskisen keskustelemaan dieettini nykytilanteesta ja mitä kujeita tehdään tuleville muutamalla viikolle ennen Jyväskylän kisaa. Videolla myös poseharkoista nykykuntoa ja pakollisia poseja:

Nyt on kyllä hieman kiireisen oloinen fiilis. Tiedän, että tulevat 4-6 viikkoa pitää todella painaa kovaa, jotta tuo viimeinenkin vauvarasva lähtee jenkkakahvoista. Hieman pelottaakin jopa mitä siitä seuraa, jos kunto ei ensi viikon lopulla miellytä Jaria, sillä se tarkoittaa vain yhtä asiaa, kaloreiden tiputtamista...