Täyspitkä selkä- ja jalkatreeni - 6 days out

4974 näyttökertaa

Megapäivitys, jossa niin NFE#9 kuin täyspitkä Jukan kanssa salilla + alkuhöpinät - kuusi päivää kisoihin ja kunto on raju!

Tämä viikko on painettu täysiä ja se näkyy myös kunnossa - rasvaa on selvästi palanut niistä ongelmakohdista, joista monesti olenkin puhunut. Painon kanssa ei tarvitse enää stressata, sillä vaikka se keikkuukin ihmeen kaupalla 82-83 kg:n välillä, niin Jyväskylä sen näytti, että alle 80 kiloon päästään ilman huolta.

Tämä tank-top btw saatavilla House of Brandonilta, tsekkaa tästä.

Teimme Mikan kanssa podcastin, joka NFE # 9 -päivityksestäkin menee, eli tsekatkaapa varsin mielenkiintoista turinaa minun kisavalmisteluista ja bonuksena vähän pohdintaa raskaansarjan kisailijoista:

Tämän Jukan kanssa salilla -videon alussa höpöttelin Juhon kanssa vähän viimeisestä kisaviikosta ja kaikesta muustakin kehonrakennukseen liittyvästä.

Tsekkaa House of Brandonilta törkeän siistejä syystakkeja tästä!

Kulutusta kasvattava selkä- ja jalkatreeni 

Mutta tänään oli viimeinen kunnon salitreeni ja pistin kaikki paukut tähän treeniin glykoneenivarastoja tyhjentävänä ja oikeasti myös rasvaa polttavana treeninä. Tankkasin lauantaina ns. semitankkauksen, eli Jarin sanoin "natsitankkaus", jossa ei Gifflareita syödä. 

Tämän tankkauksen voimalla päätin tehdä vuoroparein jalkoja ja selkää. Tästä tulikin varsin mielenkiintoinen ja sykkeet korkealla pitävä treeni, jonka voitte vallan mainiosti kopioida dieettipäivillenne!

  • Jalkapärssi x 20 + kulmasoutu x 20
  • Heilurihack-kyykky x 20 + toinen soutuliike hieman eri kulmasta x 20
  • Reiden ojennus x 20 + ylhäältä päin tuleva veto x 20

Näitä  rundeja tehdään neljä ja liikkeiden välissä ei mitään taukoa. Rundien välissä 1-2 minuuttia taukoa. Takaan, että sykkeet ovat korkealla ja kulutus kova!

Tämän pointti oli myös ärsyttää kahta suurinta lihasryhmää vielä viimeisen kerran, sillä en aio niitä enää kovaa treenata ensi viikolla.

Ensi viikko menee täysin kevyen ja korkean toistojen pumpeilla sekä loppuviikosta pelkillä poseerausharjoituksilla. Tästä viimeistelyviikon asioista puhummekin Mikan ja minun podcastissa enemmän.

Otin treenin lomassa muutaman pakollisen ja aivan treenin lopussa kaikki pakolliset poset vielä läpi. Leveä selkä napsuu ihan kivasti, varsinkin kun siellä on verta ja se on pumpissa - tätä voisi miettiä, että saisi lavalle vähän kovemman selän paineen, niin sen saisi aukeamaan helpommin.

Sitten ihan pienenä teaserina ja buffina jo Snapchatissakin esiintyneestä kisastudiosta, eli nfe.jukkanyyssola.fi.

Saitti avautuu ensi viikolla ja on tällä hetkelläkin toteutuksessa. NFE #jukkavoittoon -kisastudiossa voi sitten chattaa kisoista (minä myös osallistun parhaani mukaan chattiin), lähettää kuvia (vielä hieman auki tapa, sillä Instagram ei anna lukea hashtageja enää), ja seurata tietysti kuva-, video- ja tapahtumafeediä!

Muistakaa hashtagittaa #jukkavoittoon ja #nfejukka!

Kiitokset Juholle jälleen kuvausavusta! Tässäpä täyspitkä Jukan kanssa salilla 6 days out!