SM-KULTA ON MINUN - Nyt se on vihdoin ohi!

6010 näyttökertaa

Kisamatkani on päättynyt riemuikkaasti voittoon! SM KULTA ON MINUN!

Nyt se on ohi, takana huikea matka, 20 viikon henkistä ja fyysistä kanttia koetellut dieetti, siitä seuranneet kaksi voittoa kehonrakennuskisoista, Jyväskylän debyyttikisoistani ja Lahden SM-kisoista se kirkkain, eli kulta, jotka molemmat voitot merkitsevät minulle enemmän, kuin voin vielä edes ymmärtää.

Mieletön fiilis nyt ja täytyy sanoa, että motivaatio, arvostus ja usko bodausta kohtaan on noussut aivan järjettömästi tänä lyhyenä aikana! Nyt vasta sitä TODELLA tajuaa mitä kisadieetti vaatii, mutta samalla, miten paljon se antaa takaisin.

Ette usko miten moni vanha legenda on tullut kädestä pitäen antamaan onnittelut, Jussi Hokkasesta Jerry Ossiin! Sitä voi vain todella nöyränä ja kiitollisena ottaa nämä palautteet vastaan, KIITOS!

Kisat menivät aivan täydellisesti! Takahuoneessa, ensimmäisissä vertailuissa, finaalissa, vapari ja overall - kaikki tuntuivat niin täydellisen luonnollisesta, että aivan kuin olisin ollut monta kertaa lavalla!

Tunne olla lavalla, esiintyä yleisölle, kuulla ne "hurraa"-huudot ja "jukkaaa!", ovat sanoin kuvailemattoman siistejä!

Ja POSEDOWN, siinä on sitä jotain!

Vaparivideo suoraan tuomarin takaa. On mielenkiintoista nähdä se "hetki," kun jokin osa vaparia osuu tuomarin silmään. Ne ovat ne pienet jutut, jotka vaikuttavat arvosteluun.

Näin ollen on sanottava, että halu palata lavoille uudestaan ja parempana, on todellinen!

Materiaalia olen tehty matkasta taukoamatta kymmeniä tunteja ja leikepöydällä on vielä lisää tulossa, joista ei vähäisimpänä täyspitkä dokumentti!

Kuvia kisoista on jaettu http://nfe.jukkanyyssola.fi aivan väärälleen. Penkkipunnerrusfi:hin tulossa vielä wrap-up Lahden messuilta - silti, vaikka itse kisasin!

Samat hauskat vitsit, ammattilaisten haastattelut, omat dippikisat (taas kjeh kjeh) ja vaikka mitä. Kursin kasaan kaiken pikkuclipin, jota nauhotin nfe-sivustolle! Pysykää siis kanavalla!


Minä ja tuore raskaan sarjan IFBB PRO Luke Debono.


Yksi saakelin massiivinen bodari, Blessing Awodibu ja alle 80kg:n rääpäle.

Lopuksi jaan kiitokset tietysti perheelleni äitille, isälle ja Perrolle, Mika-veljelle (koreografia, poseeraukset, tietämys), Britille, Jarille (paras ystävä, kisadieetin suunnittelijalle ja valmentajalle), tyttöystävälle Pauliinalle kaikesta tuesta, työkavereille ja parhaalle firmalle Site Logicille, Jesselle (NFE-sivuston gurukoodaaja), parhaille ystäville ja hyville kavereille, PT Vataselle, Timi Rinteelle (projekti X:n tuottaja) ja Jouni Lehtoselle.

Lisää kiitoksia kuuluu Tuomas Kujansuulle, Tomi Rehellille, Mikelle, Tomi Takamaalle, Jouni Virtamolle, KP-Ouramalle, Mayors-salille, Judelle, Kimmo-huoltajalle, Armi Mutkalle (huikean onnistuneet kisavärit) Erno-hierojalle, Hara-hierojalle, Renne Korppilalle, Johannalle (kisapaikan asunnot ja kuljetukset), Wellu Niskaselle (joka sai ylipuhuttua minut jatkamaan kisadieettiä!) M-Nutritionille, Body Action Finlandille, Tafferille, Fitnesstukulle ja ennen kaikkea FANEILLE, jotka olette tsempanneet aivan mielettömästi läpi koko tämän pitkän urakan!

Nyt kuittaan ja kiitän! Somessa nähdään ja matka jatkuu!

UrheiluScenen haastatteluja

UrheiluScenen sivut