Jukan kanssa lenkillä - Jakso 1 - UUSI SARJA

5187 näyttökertaa

Tai tasan tarkkaan yksi jakso, jos palaute sitä vaatii. Mutta, minullapa tuli hauska idea seurata omaa pientä kesäksi kuntoon -diettiäni ja samalla motivoida itseäni liikkumaan. Tule mukaan minun aamulenkkeihini! "Meidän pitää jutella"... voi luoja, mitähän tästäkin tulee? *myötähäpeää*

Samalla tietysti todettakoon, että yritän tuoda omaa urheilutaustaanikin esiin, eli seurataan pienissä määrin dietin ja kuntoni kohentumista. Mietin hiljaa, että miten saisin perseeni ylös sohvalta ja tekemään sitä aerobista. Noh, jos samalla voin käyttää tämän "turhan" ajan hyödykseni, niin tietysti silloin sitä jaksaa paremmin tehdä. Voisiko tässä olla ideaa muillekin ja pieni toivonkipinä saada itsensä motivoitumaan esim. aamuaerobista tekemään? Voitko tehdä jotain sinä aikana, joka on niin hauskaa ja hyödyllistä, että se itsessään saa sinut liikkeelle? Täytät jotain sudokua, kuuntelet äänitteinä oppikirjoja, soitat työpuheluita tai vaikka kuvaat vlogia? Noh, helppoahan se on sunnuntaina levänneenä luvata itselleen ummet ja lammet, mutta maanantaina se arki koittaa. Älä heitä kirvestä kuitenkaan järveen, koska ehkä nämä hassut videot jeesaavat sinua?

Heitän siis videolla 40 minuutin lenkin, jossa kerron ääneen asioita, jotka askarruttavat sillä hetkellä minua. Aiheita ei ole sen enempää harjoiteltu, vaan puhdasta ajatuksen virtaa.

Haluankin, että tätä videota kuunnellaan vaikka omalla aamulenkillä tai matkalla töihin. Lepposaa jutustelua ja läpän heittoa. Toki aiheet, joista puhun pyörivät tavalla tai toisella urheilun, kehonrakennuksen ja fitnessin ympärillä, mutta aina välilllä innostun syventymään johonkin asiaan paremmin ja tuomaan esille jotain mielipidettäni. 

Eipä tarvitse sinäänsä ottaa kovin vakavasti tätä sarjaa, mutta jos se saa minut liikahtamaan helpommin vaikka 3-4 viikossa omaehtoiselle aamu- tai iltalenkille, niin SAATTEPAHAN kärsiä minun kanssani! Noh, videoita ei välttämättä tule niin montaa kuin lenkkejä, mutta aina kun inspaa, niin otan kameran mukaan!

Aiheina käsittelin tätä uutta sarjaa, vloggaamistani sekä Artturi Kalliota ja miten videomme syntyi. Lopuksi kannanottoja fitnessin epäkohtiin mm. kaupallisuuteen. Kommentteja, risuja ja ruusuja pitää antaa, jotta tiedän jaksaako tällaista "scheibaa" kuunnella vai ei? Aiheita voi myös heittää kommentteihin.

Tosiaan, aloitan toukokuusta tiukemman dietin. Katsotaan jos saisi ne vatsapalat edes kerran elämässä näkyviin.

Facebook-sivu: https://www.facebook.com/jukkanyyssola

Instagram: Termis2

Instagram