Olkapäätreenivideo dieetiltä

3391 näyttökertaa

Viime vuonna kuvattu dieettitreeni olkapää ja hauistreenistä. 

Dieetistä on jo ikuisuus aikaa! Timi Rinne kaivoi kuitenkin minulle treenipätkiä arkistoista ja editoin niistä lyhyen treenipätkän. Timi on muuten ihan oikeasti käytettävissä videotuotannossa, esim. salivideot, moottoriurheilu, lifestyle, art, movie -jne. tyylisissä pätkissä, joten olkaa Timiin yhteydessä hänen Facebook-sivuillaan

Muitakin videoita on arkistossa, joista tässä kevään mittaan julkaisen treenivideota ns. B-rollina, joka ei päätynyt varsinaiseen Project X -videoon. 

Erityisesti Leskisen ja Luoman kanssa tehty jalkajumppa oli hauska sekä Mikan kanssa punppailut. Katsotaan kumpi meistä editoi ne kasaan, Timi vai minä :)

House of Brandonilla on nyt -20% alet! Nyt ukot tsekkaamaan laatukuteita keväälle! On siellä tytöillekin ;)

Tässäpä kuitenkin minun koostama treenivdeo musan kera!

Muuten, huomenna klo 16 pidetään Nyyssölä Brossin kesken live-lähetys Twitchissä. Voit liittyä mukaan seuraamaan menemällä osoitteeseen www.twitch.tv/jugipelaa. Jos haluat kommentoida chatissa, niin sinun täytyy rekisteröityä. Seuraa samalla kanavaa, niin saat ilmoituksia muistakin lähetyksistä, joita pidän!

Kesäksi kuntoon -nettivalmennus

Paljon on kyselty minulta Snapchatissa milloin valmennukset alkavat. Vastaus on maaliskuussa. Etuja, joita uusiin valmennuksiin saa:

  • Uudet dieettiohjelmat 
  • Spessutreeniohjelmat, jotka sisältävät SST, supersarja, giantti ja rest-pause -paukuttelua kuin bodareilla konsanaan!
  • Liikepankki (videoita, joissa Jari Leskinen näyttää oikeaoppisen suoritustekniikan lähes 50 eri liikkeeseen)
  • Tuotealennuksia lisäravinteisiin, jopa 20% 

Lukekaa lisää ja pysykää kuulolla www.penkkipunnerrus.fi/nettivalmennus