Tyhmin t-paita-arvostelu mitä on

4302 näyttökertaa

Nyt lähtee alatyylinen blogi! T-paita-arvostelun lukeminen ei ole koskaan ollut näin hauskaa, lupaan! Varoitus, huonoa huumoria.

T-paita on varmaan ainoa vaate, jossa on niin suuri kirjo erilaista kuosia, kuvitusta ja fiilistä. Monesti kuitenkin tartumme tuttuihin ja turvallisiin vaihtoehtoihin.

Miksi kuitenkin olet niin tylsä, että laittaisit aina saman paidan päälle, kun sinulla voisi olla kuva naisen täydellisestä perseestä, jota miehen käsi puristaa?

Lue Jukan mielipiteet aiheesta ja aiheen vierestä. 

29,95€ — osta persepaita tästä

Tässä varmaan raflaavin paita, joka ei ihan kaikkiin tilanteisiin sovi. Mutta onpa timmi perse! Tämä paita saa sinut muistelemaan niitä hetkiä, joita et koskaan kokenut, sillä tällainen berberi näkyy korkeintaan tietokoneesi ruudulla. Nyt tosin voit pukea sen päällesikin. Itse ajattelin tätä paitaa seuraavaan Nyyssölä Bros -striimiin tänään klo 17? :D

29,95€ — Osta puudelipaita tästä

Tässä koiraystäville hellyyttävä puudeli, jollaista olet aina halunnut. Kun kävelet keväisessä lämmössä koirapuistossa, niin tämä paita on taattu jäänrikkoja. Todellisuudessa tämä susipaita repii katseet sinun paitaasi ja saat ylistystä alfasutena! ;)

Tsekkaa T-paidat tästä

Laatumerkki Fred&Perry myös tuntuu siltä. Arvokkaana t-paitana tämä on koko poppoon kestävimmän oloinen kangas, joten ehkä yksi tällainen laadukkaampi paita kaapissa on ihan hyvä juttu? Tai sitten ostat viisi hupipaitaa samalla rahalla, I don't care!

29,95€ - Osta "elämäm koulu" -paita tästä

Mun suosikki! Koska siinä lukee "Cool life" ja nunna polttaa tupakkaa! Kertoo siitä, että olet yhteiskuntaa uhmaava ihminen, joka ei pelkää laittaa t-paitaa päälle, joka kertoo kaiken ajatuksistasi! Sopii myös tyttöystäville lauantaiaamuille, kun haluat mieheltäsi tuoksuvan ison paidan päälle. Taatusti toimii, u know! ;)

40,00€ - Osta tylsin paita tästä

Calvin Klein on niin tylsä! Mutta musta on aina musta ja tämä on sika laadukas paita kangaaltaan. CK:n t-paidat tulevat omassa siistissä laatikossa, jossa on MAGNEETTI pitämässä kantta kiinni. Sen takia varmaan paitakin maksaa niin paljon, mutta todellisuudessa tällainen Applemainen käyttökokemus tekee paidan ostamisesta lähes luksumaisen kokemuksen! Harmi vain, että yleensä mun aamupuurot ja mustikat sotkee nämäkin laatupaidat, mutta tällä kertaa taktikoin ja ostin mustan paidan (valkoinen Hillfiger on jo tuhottu :( )

17,95€ - Osta persaukisten halppispaita tästä

En tiedä miksi tämän hankin, varmaan siksi että rahat loppuivat kesken. Siinä on Elvis. Varmaan kertoo siitä, että et todellisuudessa fanita legendaarisinta rock-tähteä, mutta onhan se silti cool väittää niin!

HUOMIO! NYYSSÖLÄ BROS EXPERIMENT

EPISODE 3 TÄNÄÄN KLO 17:00

Tule siis paikalle menemällä klo 17 osoitteeseen https://www.twitch.tv/jugipelaa. Kun lähetys alkaa, niin huomaat sen!

Jos rekisteröidyt ja seuraat kanavaa, niin pääset keskustelemaan! Chatti auki ainoastaan kanavan seuraajille!