Täydellinen krapula-aamiainen

6275 näyttökertaa

Ruumiin ja sielun herättävä aamiainen krapulaan. Ehdottoman fitnessiä!

Eilinen Nyyssölä Bros -strimi, osa 3, toi tullessaan "dagenefterit", kuten arvata saattaa. Sitä varten piti herätellä kroppa ja mieli takaisin eloon. 

Lompsin kauppaan ja mukaan tarttui täydellinen krapula-aamiainen. 

Aamiaisen pitää olla tuhti kombinaatio rasvaa ja hiilihydraattia. Protsku ei ole niin tärkeää, mutta tässä setissä makkara saa toimi sen lähteenä.

Pilko makkarat siivuiksi ja paista pannulla pekonin ja kanamunan kera. Tarvitset 2 makkaraa, 2-4 palaa amerikan pekonia ja 2 kanamunaa. Lisää kanamunat vasta kun pekoni ja makkara on kypsynyt hetken aikaa.

Osta jokin erikoisleipä. Kaupoista saa monesti erikoisempia leipiä, kun on ajoissa liikkeellä. Tämä tarttui K-Kaupasta matkaan.

Leivän sisällä oli tomaattia!

Jos voi tai levitteet kyllästyttää, niin sivele leivälle kerros American Dressing -hampurilaiskastiketta. Se antaa leivällekin kunnon rasvapotkun! ;)

Tottakai terveellinen krapula-aamiainen sisältää myös vihreää. Iske leivän päälle jotain sellaista jäävuorisalaatista keräkaaliin.

Leivällekin voit lisätä kinkkua tai kalkkunaa. Tässä espanjalaisittain Chorizoa!

Suolainen makkara toimii myös leivällä!

Tämä oli uusi tuttavuus minulle, Gouda ja Cheddarr -juustot samassa paketissa.

Aika hauska keksintö muutenkin vaikka juustoiltoihin!

Pistä toiselle leivälle cheddaria ja toiselle goudaa! Gouodaamn!

Jos jatkat Espanja-linjaa, niin ota kyytipojaksi tapaksia. Kaikki käy oliiveistä parsatankoihin, mikä nyt sinulle maistuu! Kaupoissa on omat tapas-hyllyt, josta tietämättömätkin voi napata kaikenlaista kivaa naposteltavaa.

Artisokan sydämet ovat todella hyviä!

Myös Arlan mixaus toimii hyvin, sillä siellä on sisällä valkosipulia, oliiveja ja fetajuustoa öljyssä!

Näyttää jo nyt liian hyvältä!

Ja tällainen setti tästä lopulta tuli! Snapissa sain "mee helevettiin siitä" -huutoja diettaajilta ja silloin tiedän, että olen hengessä mukana teille diettaajille!

Se oikea kannustus ja motivointi lähtee joskus inhorealismista - "sä oot dieetillä ja mä en!" 

Vitsi, vitsi, olkaa tiukkana dyyds! Ja tsemppiä! 

Eilisen Nyyssölä Bros -striimin pääsee katsomaan Twitchin arkistosta tästä linkistä. 

Striimissä oli kyllä meno ja meisinki parhaimmillaan, vaikka tällä kertaa emme alkuun suunnitelleet mitään erikoista. Lieskat räjähteli, Mikan mahtava kirja jaettiin give "wayna" ja soiteltiinpa me Allulle ja PT Vatasellekin! Hyvää settiä siis, suosittelen tsekkaamaan! 

Seuraa Snapissa "Termis2"