Viisi tyylikkyyden kulmakiveä

4496 näyttökertaa

Trendit tulevat ja menevät. Nämä viisi asustetta ovat tyylikkäitä sesongista ja vuodesta toiseen. 

Erityisesti jotkin klassiset asusteet näyttävät aina hyvältä, oli sen hetkinen muoti sitten mikä tahansa.

Jos tyyliään haluaa lähteä rakentamaan, kannattaa kiinnittää huomiota asusteisiin. Rennonkin asun saa näyttämään huolitellulta valitsemalla sopivat asusteet.

Nämä viisi asustetta ovat lähes pakollisia joka miehen vaatekaapissa, sillä ne ovat helppo tapa tuoda mielenkiintoa asuun ollen samalla klassisia.

Solmio& taskuliina

Solmiota ja taskuliina ei välttämättä käytä joka päivä, mutta ainakin juhlallisuuksia varten jokaisen vaatekaapista on hyvä löytyä muutama eri solmiovaihtoehto. Puvut ovat usein tummansävyisiä, joten solmiossa on turha pelätä käyttää värejä.

Esimerkiksi kesällä, vaaleansininen solmio näyttää todella raikkaalta. Taskuliinan voi joko valita sointumaan yhteen solmion kanssa tai tuoda asuun särmää vaikkapa kuviollisella taskuliinalla.

Rannekello

Vaikka moni käyttääkin nykyään puhelinta ajan tarkistamiseen, on rannekello säilyttänyt asemansa yhtenä tärkeimpänä asusteena. Rannekello viestii aina tietynlaista tyylikkyyttä ja malleja löytää niin monia että jokaiselle miehelle löytyy omaan makuun sopiva kello.

Aurinkolasit

Aurinkolasit ovat ensinnäkin hyödyllinen asuste, mutta myöskin suhteellisen edullinen tapa muuttaa koko asun ilmettä. Mallista riippuen aurinkolaseilla tyyliä voi vaihtaa rennosta skarpimpaan tai päinvastoin. Tällä hetkellä puiset kehykset ovat kovassa suosiossa ja onnistuvatkin näyttämään samalla siisteiltä mutta kesäisen rennoilta.

Sormukset

Sormuksia on eri materiaaleissa ja värityksissä. Sormukset ovat melko aliarvostettuja asusteina; eri kaiverrukset ja pintakäsittelyt tekevät niistä erittäin mielenkiintoisia ja erilaisia. Valitsemalla muutaman itseään miellyttävän sormuksen joka asuun voi tuoda hiukan omaa persoonaa.

 

Tämä blogikirjoitus on tehty yhteistyössä Trendhim-verkkokaupan kansssa.
Kuvat: Jouni Lehtonen Creations