Elä nyt, sillä huomista ei ehkä tule

11416 näyttökertaa

Tänään ei ollut työpäivää toimistolla, sillä irtisanoiduin kaksi viikkoa sitten. Askel tuntemattomaan pelottaa, mutta samalla olo on huojentunut.

Kaksi viikkoa sitten irtisanouduin päätyöstäni IT-alalla, firmasta josta omistan pienen osuuden. Kymmenen vuoden työura päättyi aamuiseen keskusteluun pomoni kanssa. "Olen ajatellut siirtyä täysipäiväiseksi yksityisyrittäjäksi hyvinvointialalla ja tehdä sitä mitä sydän tahtoo" sanoin pomolle. 

Olen ajatellut siirtyä täysipäiväiseksi yksityisyrittäjäksi hyvinvointialalla ja tehdä sitä mitä sydän tahtoo

Vaikka keskustelu oli lyhyt, niin päätös ei syntynyt nopeasti. Olen koko vuoden miettinyt ja miettinyt mitä tekisin, jotta saisin itselleni motivaation takaisin kaikkeen tekemiseen - saliin, työntekoon, elämään.

Päätöksen jälkeen olo oli huojentunut. Oli kuin iso kivi olisi vieritetty sydämeltä, kun tajusin tehneeni päätöksen. Heti sen jälkeen tuli pelko tulevasta - pärjäänkö taloudellisesti, löydänkö asiakkaita, teenkö työni hyvin. 

Jani Pernell laittoi tänään julkisesti Facebookiin koskettavan uutisen, jonka laitan tähän Janin täydellä suostumuksella:

En aikonut edes kirjoittaa tätä blogia päätöksestäni vielä, mutta Janin murheellinen uutinen liikutti minua ja tajusin tärkeän asian.

Älä jää pohtimaan pitäisikö jotain tehdä, vaan tee päätös mielummin aiemmin kuin myöhemmin. Ota askel tuntemattomaan, mene epämukavuusalueelle ja katso mitä sieltä löytyy. 

Tässä kappale, joka sopii ajatuksiini juuri nyt:


Vaikka pahoja asioita tapahtuu, niin toivoa on aina Jani!

Aion kertoa lisää yksityisyrittäjän elämästä ja mitä aion tehdä nyt ja tulevaisuudessa. Aion keskittyä kasvattamaan Penkkipunnerrus.fi:n sisältöä, kirjoittamaan blogeja ja striimaamaan. Kaikkea sitä mitä olen aina haaveillut tekeväni täysipäiväsesti, mutta en ole vain uskaltanut.

Elä nyt, sillä huomista ei välttämättä tule.

Seuraa minua kanavissani

Twitch
Instagram
Facebook
SC: Termis

Nettivalmennus

Uusituissa nettivalmennuksissa olemme huomioineet teidän palautteet ja kehittäneet palvelua yhä parempaan suuntaan. Uutuutena voitte valita nyt useiden erilaisten priorisaatioiden ja treenijakoisuuksien välillä!

Videolla puhumme paljon myös uusista tulevista asioista, joita Jarin kanssa olemme tekemässä syksyn mittaan. 

Tutustu tästä linkistä uusiin valmennuksiin ja osallistu vaikka heti!

Talkshow tästä yrittäjyydestä

Katso suoraa videota JugiPelaa www.twitch.tvsta