Shoppailua ja herkuttelua

2601 näyttökertaa

Tällä kertaa vierailimme kuuluisassa Camarillo Premium Outleteissa ja söimme maailman isoimpia pannukakkuja.

Kun jenkeissä päädyt outletteihin, niin varaa koko päivä aikaa shoppailuun, kauppojen kiertelyyn ja pidä paksu lompakko mukana. Camarillo Citystä löytyvä Camarillo Outlets on massiivinen 454,000 neliömetrin alue, jossa on jopa 160 erilaista liikettä ja kauppaa.

Camarillo ei ole aivan halvista halvin outletti, mutta silti hintataso on meidän mittapuun mukaan alempana kuin Suomessa. Mutta koska kaikkea on kaikkialla, niin tavaraa, vaatetta ja kenkää tarttuu matkaan lähes joka paikasta. 

Lopulta tulet ulos 8 tuntia myöhemmin kuusi kauppakassia täynnä ostoksia ja leveä hymy naamalla.

Itsellä tarttui mukaan mm. paljon vaatteita, kenkiä, kello, lippiksiä ja laadukkaat aurinkolasit. Lippiksen teetin liikkeessä, joka myi vain lippalakkeja eikä mitään muuta. Tuollaisen tekstin tekeminen maksoi 20-30 dollaria ja kesti 20 minuuttia. 

Matkaan lähti Carrera-merkkiset nopeat lasit ja G-Shockin kello!

Lähdimme aamusta outletteja kohti, jonne oli yli tunnin ajomatka. Kävimme aamupalalla ennen matkalle lähtöä kuuluisassa ravintolassa, jossa tarjoillaan valtavan kokoisia pannukakkuja. 

Ja totta vie eihän niitä pysty kukaan syömään loppuun yksin, kun alla on vielä jokin "oikea" aamupala. 

Ruoista pitää vielä kerran sanoa, että ne ovat uskomattoman hyviä. Annokset ovat valtavia (ei ehkä hyvä juttu) ja maukkaita. Jokaisessa kaupungissa on useita kuuluisia yksittäisiä ravintoloita, jotka paikalliset tietävät ja käyvät niissä sankoin joukoin.

Näitä paikkoja on kiva löytää, joko jostain appista tai vain tietämällä. Suosittelen ottamaan etukäteen selvää alueenne parhaista ravintoloista, jossa on ehkä jokin erikoinen juttu, kuten juuri maailman isoimmat pannukakut!