Supervuosi jo takana - mitä seuraavaksi?

4446 näyttökertaa

Tässä pientä statuspäivitystä vähän kaikesta mitä nyt elämääni kuuluu.

Tosiaan alkuvuodesta oli elämäysmatka jenkkeihin, josta onkin jo muutama vlog tehty. Viimeisin, eli neljäs osa löytyy tästä alta, jos se on mennyt ohi. Se on kuvattu Meksikossa Bruce Oreckin rantahuvilalla ja aivan huikea mestahan se oli!

Kävin myös EpisodiTV:n haastattelussa, jossa puhuimme kattavasti Avengers Infinity Warista ja leffascenestä yleisesti.

Jussi Huhtala ja minä Episodin haastattelussa

Oli hauska olla ihan aidosti asiantuntijan roolissa ja haastateltavana, kun kerrankin pääsee puhumaan elokuvista ilman, että se olisi pelkkää chitchattia.

Salilla käydään yhä aktiivisesti ja aina välillä vähemmän aktiivisesti. Monesti työkuviot, reissut, juhlat ja sairaudet määrittävät miten paljon pystyn ja haluan panostaa treenaamiseen. 

Paino keikkuu 90 kilon hujakoilla ja rasvaa nyt ei aivan kauheasti ole kropassa. Näin kesän korvilla pidän yleensä kevyen dieetin, jotta saa vähän vatsapalikoita piirtymään ja yleisestkin paremman olotilan. 

Treenaaminen on nykyään volyymipainotteista ja kropan sallimissa rajoissa voimaharjoittelua. Aivan raskaimmista raskaat painot ovat kyllä jääneet pois rutiinista, sillä en koe niistä olevan enää tässä vaiheessa saliuraa mitään erityistä hyötyä. 

Dieetin jälkeen jaksoin noin vuoden syödä todella tarkasti, mutta nykyään on vähän vapaampaa ja syön sitä mikä tuntuu sillä hetkellä hyvältä. Tottakai sellaiset perusmakrot on koko ajan mielessä, mutta en kieltäydy hyvästä sushireissusta, jos sellainen mahdollisuus osuu eteen. 

Arkipäivät ja melkein viikonloputkin menevät töitä tehdessä. Teen lähes seitsemänpäiväistä viikkoa nykyään ja striimailen niin päivisin kuin iltaisin. Twitchissä aloitin striimaamaan jo vuonna 2016 lokakuussa, eli tässä alkaa olla jo kokenut tekijä. Siltikin joka päivä oppii jotain uutta ja mikäli haluaa suosion pysyvän samassa tai kasvavan, niin kyllähän sitä pitää keksiä koko ajan jotain uutta.

Itseasiassa striimissä on seuraavia vieraita tulossa lähiakoina, joten laittakaahan kalenteriin nämä päivämäärät:

  • 18.5 klo 19 osteopaatti Henri Ulmanen
  • 19.5 klo 18:00 PTVatanen ja TestoTimo
  • 1.6 klo 18:00 Michael "StarBuck" Majalahti

Teen myös valmennushommia ja oikeastaan ensimmäinen kisavalmennusasiakkaani Eetu Grahn viimeisteli juuri onnistuneen dieettinsä SM-hopealla Classic Bobybuilding junnuista!

Eetun työmoraali, asenne ja lahjakkuus on vertaansa vailla ja päätimme myös jatkaa valmennusta ja tähdätä seuraavia haasteita kohti!

Kävin myös lopputalvesta Lontoossa affiliate-messuilla yhteistyökumppanini kanssa tutustumassa maailmanluokan affibisnekseen. On se meno vaan tuolla tasolla jotain aivan toista mitä täällä Suomessa on. 

Striimaajat kosteissa tunnelmissa

Oli mielenkiintoista nähdä miten messuhallissa oli kaikki suurta ja hulppeaa, jopa baaritiskit joka kulmassa ja ilmaisen viinan bileet. Ollut muutenkin hauska olla tekemisissä kansainvälisesti ja huomata, että omat myynti- ja neuvottelutaidot toimivat myös Suomen ulkopuolella.

Minä ja Pauliina LAC-messuilla Lontoossa

Lontoon reissun jälkeen kävin myös talviassyillä, eli tällainen iso pelaamisesta ja muusta kiinnostuneiden kokoontuminen, josta minusta tehtiin pieni haastattelu:

Viimeisimpänä fiilistelyvideo viimeaikaisista striimeistä, lähinnä tämä liittyen casinoon! Pitäkää hyvä kesä ja nauttikaa! Tulkaa moikkaamaan minua striimiin lähes joka päivä kanavalla www.twitch.tv/jugipelaa

Nähdään!