Vesijetteilemässä!

5901 näyttökertaa

Yksi kesän hauskimmista aktiviteeteistä on vesijetillä ajaminen. Kävimme testaamassa näitä hurjia menopelejä!

Otin yhteyttä JVdeal Oy:n ja kysyin millaisia mahdollisuuksia meidän olisi tehdä yhteistyövideo. JVdealin mukavat kaverit olivat heti mukana ja sovimme kuvauspäivän.

Paikan päällä tutustuimme jetteihin ja tarkistimme niiden kunnon. Merellä liikkuessa on oltava varuillaan, ettei aja karikoihin tai toista vesijettiä päin. 

Puimme märkäpuvut päälle ja lähdimme liikenteeseen. Päätimme suunnata Helsinkiin ja matka taittuikin täysin ilman navigaattoria. Pidimme vain rannan vasemmalla puolella ja suunnistimme tuttujen maamerkkien avulla.

Välillä pelleilimme vesijetillä ja ajelimme tiukkoja kurveja, hyppyjä ja muuten vain kovaa! Tällainen vesijetti kulkee noin 80 km/h, joka on aloittelijalle täysin riittävä nopeus veden päällä! 

Vesijetillä ajaminen on todella helppoa ja hauskaa. Ja aivan pienen harjoittelun jälkeen voit melko rohkeasti tykitellä menemään ja temppuilla niin paljon kuin kätesi jaksavat! 

Kävimme lauttasaaressa, hietsussa ja kaivarissa. Kaivarissa pysähdyimme pizzalle ja oluelle ja siitä suunnistimme lopulta 4 tunnin jälkeen takaisin Espoooseen. 

Voin suositella vesijetin vuokrausta kesän erikoispäivään! Parin tunnin vuokraus maksaaa 125 € / h ja 25 € polttoaineet per tunti. Ei mahdoton hinta omasta mielestä! 

Tutustu JVdealin kotisivuihin tästä linkistä! Varatessasi puhelimitse, niin käytä koodia "Jugipelaa10" niin saat vuokraushinnasta 10% alennusta 25.7 asti!