Muutin Maltalle pysyvästi

23041 näyttökertaa

Blogini on pitänyt hiljaiseloa jo pitkään. Nyt minulla on teille jymyuutinen, sillä olen muuttanut ulkomaille; pysyvästi! 

Ajatus muutosta lähti jo viime vuoden puolella, kun totesin nykyisen työni sujuvan niin hyvin. Striimaamisesta on tullut minulle jokapäiväinen työ, josta saan todella paljon iloa ja nautintoa. Siitä se ajatus sitten lähti!

Jännä ajatus, että en oikeastaan koskaan kuvitellut muuttavani Suomesta pois, mutta täällä sitä ollaan! Olemme asuneet nyt noin viikon Maltalla Pauliinan kanssa ja aikomus on jäädä tänne toistaiseksi ainakin pariksi vuodeksi.

Hurja homma, että noin kaksi vuotta sitten alkanut harrastus, eli nykyinen työni, mahdollisti kaiken tämän.

Hurja homma, että noin kaksi vuotta sitten alkanut harrastus, eli nykyinen työni, mahdollisti kaiken tämän. Striimaajana edustan Suomessa yhtä isointa ja suosituinta kanavaa, http://twitch.tv/jugipelaa ja sisältöäni katsoo lähes päivittäin tuhannet ihmiset.

Elämäni isoin voitto casinolta; ja on myös toiseksi isoin kerroinvoitto todistetusti koko striimi/youtube -maailmassa.

Malta on postimerkin kokoinen EU:hun kuulu itsenäinen saarivaltio 100 km Sisiliasta etelään, jossa asuu noin 470 000 ihmistä. Täällä käy pari miljoonaa turistia vuodessa ja pääkieli on englanti sekä maltan kieli. Luontoa täällä ei juurikaan ole, mutta autoja sitäkin enemmän.

Päivittäiset asiat on helppo hoitaa, pieniä kauppoja on joka kadunkulmassa, kun taas isoista marketeista saa kaiken tarvittavan. Ruuhkat saattavat välillä häiritä, mutta kävellen pääsee lähes joka paikkaan siitä huolimatta.

Vuokrasta saa täällä maksaa melkoisesti, mutta toisaalta ruoka on vähän halvempaa ja palvelut todella halpoja. Hauska huomata asuvansa isoimmassa asunnossa koskaan, jossa on kolme makuuhuonetta ja kaksi vessaa, jättiolkkari ja iso terassi, eikä tämä ole sieltä Kehä 3:sen takaa, vaan ulkomailta.

Striimit tulevat jatkumaan normaalisti täältä. Vieraitakin yritetään lennättää tänne, joten nekään eivät kokonaan lopu, mutta toki harvenevat. 

Salilla ajattelin jatkaa käymistä ja ostinkin jo vuosikortin paikalliseen saliin, Fort Fitnekseen. Penkkipunnerrus.fi:n sisältö varmasti kärsii eniten, mutta kunhan tänne lennätetään Artturi Kalliota ja kumppaneita, niin pistetään videolle heidän treeniään täältä Maltaltakin. Nettivalmennukset jatkuvat normaalisti ja kohta aloitetaankin Kesäksi kuntoon -valmennukset.

Voidaan myöhemmissä blogeissa käydä läpi mitä ulkomaille muutto vaatii ja maksaa; ajattelin ehkä tehdä siitä vloginkin. 

Katsotaan mitä kaikki tämä tuo tullessaan. Seuraavat muutamat vuodet mennään päivä kerrallaan ja rakennetaan unelmia!

Seuraa minua ja uutta elämääni somessa seuraavissa kanavissa:

Twitch.tv/Jugipelaa
SC: Termis2
Instagram: jukkanyyssola
Youtube