Käsitreenit voimatyylillä

7407 näyttökertaa

Eilen tein ensimmäistä kertaa voimakierron käsitreenin ja voi veljet miten kivaa oli taas runttaa menemään ;) Terminator is BACK!

Hauiskääntö tangolla:

- nousut tanko*12, 30kg*10, 40kg*8
- sarjat: 60kg*6*4

Hauiskääntö preacher-penkissä scott-tangolla:

- 38kg*12*2
- 38kg*8*2

Hauiskääntö istuen taljassa mutkakahvalla:

- 50kg*12-13*4

Ranskalainen punnerrus scott-tangolla:

- lämmöt 15*2 nousten sarjapainoihin
- 48kg*12*4

Taljassa ojentajia:

- 50kg*15*4 Hammerkäännöt käsille:
- 24kg*10
- 36kg*6

Olkapäät:

- noin sata toistoa lateraaleja ja takaolkapäitä 7-9 kilon painoilla

Tässä vähän sarjoista videota. Varsinkin tuo 60 kilon levypaino haboille liikkui YLLÄTTÄVÄN nätisti. 

Arvio treenistä: Kuten varmasti huomasitte, niin vähän cheattasin hauiskäännöissä. Minusta se on OK, kunhan negatiivinen on hallittu eikä aivan "telemarkiksi" (heh heh) mene. Tuon voiman käyttö on pitkälti pään juttu, eikä niinkään fyysinen este. Se on helvetin pelottavaa napata 70 kiloa kouraan ja lähteä kampeamaan sitä ylös. Mutta pienellä tekniikalla senkin saa ylös ja sitten voi ottaa kaiken ilon irti negatiivisesta vaiheesta. Muistakaa oikeasti vähän hallita sitä alasvientiä, eli negatiivista osuutta toistosta, jotta saatte cheattaamisen suurimman hyödyn lihakselle.

Sen eron huomaa näissä voimatreeneissä, että seuraavana päivänä, eli tänään, on koko käsivarsi "kipeä". Eli isot painot rasittavat muitakin kohteita kädessä kuin pelkästään yhtä kohtaa hauiksessa. Diggaan tästä tunteesta, jota ei kyllä pumppitreenillä tule! Huom. ohjelmassa on vain kerta kolmeen kiertoon voimaa, joten tähän homma ei täysin perustu!

 On muuten helvetin upeita iltoja Lauttasaaressa, kun aurinko alkaa laskea. Taivaanvärit ovat kuin satukirjasta!

Alkaa pumppi tulla jo puolessa välissä treeniä!

Itselläni on kriittinen silmä. Esim. tämä kuva yllä on yksi kymmenestä, joka on omasta mielestäni edes vähän siedettävä. Jotenkin koen, että tietyt osat kädestäni ovat "liian" isot, kun taas esim. olkapäät saisivat turvota paljon enemmän esiin. Tähän nyt yritän keskittyä, että saadaan merkittävää heikkojen ja vahvojen lihasryhmien eroa kavennettua. En usko saavani 10 kiloa lihasmassaa (tai edes 1kg) helposti enää näillä vuosilla, mutta voisiko se 100 grammaa lihasta mennä juuri olan sivuihin ja hauiksen huippuun?

Tänään oli takareidet, josta voin rustailla myöhemmin lisää.

Seuraahan minua Instagramissa, niin pääset näkemään salikuvia HETI, eikä vasta blogissa ;)