Takareisitreenit, mageita kuntokuvia ja BILEET

3447 näyttökertaa

Takareisitreeniä pukkaa! Sen päätteeksi räpsästiin muutama kuva ja niistä lisää tässä blogissa. Mukana myös yllätysvieras videolla sekä bileet Remedyllä!

On ollut hauska huomata, että takareisitreenit menevät koko ajan paremmin perille. Ihan ensimmäiset treenit olivat sellaista suossa tarpomista; tuntuma kadoksissa, ei voimaa eikä oikein tunnu edes pumppi tulevan. Nyt kolmatta kunnon takareisitreeniä vetäessä tuntuma on AIVAN toisenlainen. Esimerkiksi SMJV on kuin uusi liike verrattuna aikaisempiin treeneihin. Olen rullaillut takareisiä omalla ajalla ja myös sarjojen välissä. Funtsikaa itsekin onko huono lihasryhmänne vain niin pinkeänä lihaskalvosta, ettei mikään treeni mene perille? Noh, joka tapauksessa oli hyvä treeni ja tässä vähän liikkeitä ja sarjoja:

Koukistukset maaten:

40kg*12
45kg*12
50kg*12
55kg*12

Istuen koukistukset:

150lbs*12
165lbs*12
180lbs*12

SJMV:

100kg*8
120kg*8
140kg*8
150kg*8

GHR:

Omapaino * 8 * 4

Rintaa 10 minuuttia

Vinopenkkimasiina ja etunojapunnerrukset 10 toistoa molemmissa superina

Pohkeet masiinassa X:

200 toistoa putkeen siten, että itse voi sykilttää sarjatauot. 

Reiden lähentäjät

40-60kg 15 * 4

Arvio treenistä: Arvatenkin panitte merkille, että treeni alkoi apuliikkeillä. Kyllä, ideana tässä oli että reiden takaosat väsytetään puhtaissa liikkeissä ja vielä sarjojen välisillä rullauksilla "pehmitetään" lihas. Vetreä ja pumpissa oleva lihas ottaa paremmin vastaan raskaat sarjat ja niinpä otinkin aika raskailla painoilla vikat sarjat suorinjaloin mavessa. Eipä muuten tuntunut missään muualla kuin takareisissä, eli hyvin meni perille tuo pyllistely. Vähän parempaa kontrollia voisi olla alasviennissä, mutta vielä se tuntui hyvältä noinkin.

GHR on sellainen liike jota moni ei tykkää tehdä. En oikein tiedä miksi näin on, mutta itse saan siitä todella hyvän tuntuman. Huomaan, että voimaa on tullut lisää roppakaupalla kun olen jaksanut vain systemaattisesti tehdä GHR:ää. Ehkäpä jopa painoa voi ottaa syliin seuraavalla kerralla, niin kevyesti tuntui kroppa nouseva montusta ylös. Meillä on Mayorsilla Hammerin GHR, joka ei ole niitä parhaimpia laitteita, mutta ajaa asiansa. Ostiko peräti Pauli Pöyhiä meidän vanhan hajoilevan mustan GHR-masiinan, joka oli PALJON burtaalimpi laite kuin tämä pehmustehirviö.

Jaahas, rintaa takareisipäivänä. Mähän tein sen edellisessä treenissä? Jep, näin on. Kokeilen uusia juttuja ja saman lihasryhmän rasittaminen seuraavana päivänä kuuluu näihin ideoihin. Täytyy sanoa, että helvetin kipeet tissit ovat vieläkin, ehkäpä tuosta tulee olemaan hyötyä, ken tietää.

Hoikan-jalan-syndrooma: tarkoittaa sitä, että takaposeissa jalka näyttää riisitautisen jalalta. Tein reiden lähentäjiä juuri sen takia, että jalka saisi leveyttä lisää. Raskas liike tämä naisten suosikki! :)

*

En oikein ole uskaltanut ottaa kunnon posekuvia, koska olen niin helvetin itsekriittinen. En vieläkään usko, että minusta olisi lavoille, koska näen näitä heikkoja lihasryhmiä koko ajan. Noh, Hulkkimaisesti itken itsestäni ja silti otan kuvia, niin päätettiin ottaa muutama kännykuva kunnosta. Muutaman filtterin läpi laitettuna ja 95% roskiskaman seasta löytyi ihan hauskoja otoksia:

 

Tiukempaakin tiukempi nettiyhteisö varmaan huomaa ne heikkoudet: Jalat, selkä (edestä), keskivartalo. Noh, keskivartalo kapenee tietysti dieetillä, mutta ainahan sitä toivoisi olevan ampiaisvtyötärö. Olkapäät on ottanut selkeästi hittiä ja omalla tapaa selkäkin. Leveyttä selkään ei olekaan niin helppo saada. Takareidet ja pohjeet todella vaativat huomiota ja siihen yritän panostaa! 

Noh, näihin kuviin on sitten hauska verrata jossain vaiheessa. Toivottavasti pystyn rakentamaan paketistani tasapainoisemman!

*

Pieni tauko tuli nyt treeneihin, sillä eksyimme melko hienoihin VIP-bileisiin. Suomalainen pelitalo Remedy täytti 20 vuotta ja saimme arvokkaan kutsun tapahtumaan. Enpä aivan hirveästi käy ulkona, mutta sen kerran kun käyn, niin jotain tällaista sen pitää olla. 

Bileet järjestettiin Remedyn upealla toimistolla Espoossa. Taksilla paikalle suoraan ulko-ovien eteen. Paikan päällä oli kuin suoraan jenkkileffoista 195 senttinen agentti avaamassa ovea korvanappeineen. Ovella oli tervehtimmässä perustajajäsenet ja sisään astuttaessa räpsästiin heti mageat tervetuliaskuvat mäntymetsäteemaa vasten. 

 

Tarjolla oli Remedyn omaa olutta, jossa oli nokkelasti vahoista Remedyn peleistä tuttuja hahmoja. 

Koko toimisto oli käytettävissämme ja heti kakkoskerroksessa oli arcade-huone, jossa vanhoja pelejä pääsi kokeilemaan.

Saman tilan yhteydessä oli showcase kaikista remedyn peleistä ja tärkeimpänä uusin, vielä julkaisematon, Quantum Break. Aika hienoa oli, että videolla hääri Hollywood-tähti Shawn Ashmore, joka yhtäkkiä toivottikin kaikki tervetulleiksi bileisiin. Shawn oli siis ihan pari päivää sitten ollut toimistolla näyttelemässä rooliaan! Quantum Breakissa on muutenkin kuuluisia näyttelijöitä Lord of the Ringsistä ja Game of Thronesista lähtien!

Takapihalla oli järjestetty ruokailu, jossa kevyet 200 kiloa kanaa, härkää, ribsejä ja rapuja oli tarjolla. 350 vierasta tosin jonotti melko kauan näitä ruokia, sillä vasta 2 tuntia myöhemmin viitsimme jonottaa letkajenkan päätteeksi. Livemusiikki ja baaritiski myös ulkona eräänlaisen stagen sisällä kruunasi ulkoilmabileet. Sää suosi, koska aurinko posotteli ihan loppuun asti. 

Tietysti mahdollisimman paljon kuvia muistoksi!

Photoshoottia ammattilaisen kanssa!

Kellon lähentyessä yhdeksää suurin osa porukasta siirtyi neljännen kerroksen cocktail-bileisiin. Matka sinne oli myös hauska, sillä tietysti nörtit olivat kolvanneet oman hissimusiikin hissimatkalle. Oven mennessä kiinni alkoi soimaan leffoista tuttu pimputus, joka sai aika monen naamalle mairean hymyn. Jos ei ihan väärin muista, niin Max Payne ykkösessä oli hissimusiikkia hotellikohtauksessa, joten olisiko tämä ollut kunnianosoitus sitä kohtaan?

Klo 22:00 porukka siirtyi takapihalle, jossa ilotulituksien kera lähdettiin bussilla jatkoille Helsingin keskustaan. Siellä meni muutama tunti ja aivan mahtava ilta oli päättynyt. Täytyy sanoa, että tuollaiset juhlat, erityisesti itselle tärkeästä aiheesta eli peleistä, jää mieleen pitkäksi ajaksi! Arvostan suuresti suomalaista peliteollisuutta, jossa tosiaan Remedy on ollut mukana käsittämättömän pitkän ajan.

Toivotaan onnea Quantum Breakille ja jään odottamaan 20 vuoden päästä 40-vuotisbileitä. 

Kiitos Remedy!

PS. Ainiin. Se vieras on tietenkin.....MARKUS HEINÄNEN ja 210 kiloa vinopenkkimasiinassa:

PPS. Olen lähdössä kuvaamaan Mika Nyyssölän treenejä NYT! ;)