Jukka pelaa - XCOM 2

3413 näyttökertaa

Nappasin Steamista uudenkarhean XCOM 2 -pelin. Ensimmäinen pelivideo kommentoituna, tämähän on hauskaa!

XCOM 2 on jatko-osa suositulle jo 90-luvulta tutulle XCOM-sarjalle, jossa ihmiskunta taistelee avaruuden valloittajia vastaan. Peli on vuoropohjainen taktinen toimintapeli, jossa ohjaat muutaman 1-4 hengen (joskus enemmän) ryhmää taktisessa ympäristössä. 

Peli on menny paljon eteenpäin niistä ajoista, kun se 90-luvulla ensimmäistä kertaa nähtiin. 2012 julkaistiin ensimmäinen moderni jatko-osa, XCOM: Enemy Unknown, joka toi aidosti hyvin mietityn pelimekaniikan ja käyttöliittymän tälle vuosikymmenelle. Tämän pelin suosio laajenukksen alkuperäiseen ja nyt lopulta varsinaisen jatko-osan XCOM 2:sen.

Peli ei ole vaikea, mutta haasteellinen jos suin päin rynnit päin vihollista. Ulkoasu, äänet ja grafiikka on paljon nätimpää mitä se oli XCOM 1:ssä ja se ainakin itselleni on positiivinen juttu. Unrealin moottorilla saadaan vieläkin melko nättiä peligrafiikkaa ulos, vaikka vähitellen alkaisi toivoa jo näkevän vieläkin kehittyneempää graffaa peleissä.

Tätä videota varten perustin uuden Youtube-kanavan, joka on erillään Penkkipunnerrus.fi -kanavasta. Välillä tuntuu, ettei videotuotantoa jota puhtaasti itse teen, oikein saa sovitettua Penkkikanavalle, joten tässäpä nyt uusi. Saa seuratakin ja mikäli palaute on positiivista, niin mikäs siinä alkaa tekemään kaikenlaista videotuotantoa sille kanavalle! Oppipoikana tässä vasta ollaan tämän oman pärstän näyttämisessä, eikä mitään hajua mikä on kiinnostavaa katsojista. Tehdäänpä tätäkin alkuun itselleen ja ehkäpä matkan varrella tarttuu seuraajiakin!