10 viikon Kesäksi Kuntoon -projekti alkaa!

6618 näyttökertaa

Tähän on jälleen tultu! Nyt haetaan entistä kivisempää kuntoa! Lähde mukaan seuraamaan Jukan dieettiä ja osallistu myös itse!

Viime vuonna Jari Leskinen houkutteli minut aloittamaan elämäntapamuutoksen. Aloitin dieetin ja onnistuin siinä! Otin asian esille uudestaan Jarin kanssa ja hän oli ehdottomasti sitä mieltä, että nyt panokset pöytään ja kesäkuntoa kohti! Eipä siinä tarvinnut kahta sanaa miettiä!

Tämä on lähtökunto!

Viime vuonna muutos oli merkittävä, sillä olin päästänyt kroppani aika luokattomaan kuntoon. Pitkät päivät töissä, epämääräinen ruokavalio ja motivaation puute. Läskimakkaraa katsoessani tietokonetuolilla istuessani tajusin, että nyt pitää toimia. Sitä helposti jumahtaa tekemään yhtä ja samaa salilla, ilman treeniohjelmaa ja ilman tavoitteita. Kyllähän me kaikki tiedämme MITEN pitäisi treenata ja syödä paremmin, mutta ihminen on viivyttelyn mestari.

Lähdin 2015 vuoden dieettiin pelonsekaisin tuntein, mutta tällä kertaa ei sellaisia tuntemuksia ollut! Tiedän nyt, että onnistun eikä se dieetti ole mikään mörkö odottamassa pääsyään sängyn alta. 

Tälläkin kertaa kyseessä on maltillinen 10 viikon dieetti, eikä tarkoituksena ole vedättää itseään aivan uuvuksiin. Haluamme myös tarjota myös muille mahdollisuuden lähteä diettaamaan minun kanssani, jota varten uudistimme nettivalmennuksia. Tässä vähän asiapitoista keskustelua minun dieetistäni, nettivalmennuksen sisällöstä ja myös muuta arvokasta lisäinformaatiota kaikille diettaajille, ei vain valmennuksen hankkineille. Tsekatkaa siis tämä pätkä! 

Pidän myös itse vlogia dieetistä, lähinnä Snapchatissa "Termis2" mutta myös omalla Youtube-kanavallani. Ehdin jo vähän filosofoida dieettiäni ja muutakin elämää viimeisimmällä videollani. Älkää peljästykö peliaihesta teemaa, se on vain minun tapa rentoutua ja tehdä jotain mitä rakastan tehdä. 

Haluan myös kertoa mahtavista yhteistyökumppaneista ja nyt jo ystävistäni, jotka auttavat tässä matkassa kesäkuntoon!

Erno Nikolov auttaa lihashuollossa

Supermassa Nutrition jeesaa (ja on jo jeesannut koko vuoden) lisäravinteissa!

 

Treenivarusteet Otolta ja mistäs muualta kuin Tafferilta

 

Tästä se siis lähtee! Tulkaa mukaan ja seuratkaa! Haastakaa myös itsenne ja tutustukaa nettivalmennuksiin!

Nähdään tulevilla fitnessmessuilla!