Kolmas kuntochecki ja tankkauspäivä

4616 näyttökertaa

Dieettiä takana neljä viikkoa! Treenasimme Jarin kanssa lauantaina ja otimme loppuun kuntotsekin! Sain luvan tankata sunnuntaina ja siitä tehtiin kauppareisssuvideo myös!

Anatomisia kannattaa opetella koko ajan. Ne hakevat ainakin itselläni hieman vielä suuntaa eivätkä aina loksahda paikalleen.

Takaposessa anatominen voisi olla nätimpi, ehkäpä selän liikkuvuutta lisää.

Anatominen oikealta puolelta näyttää omaan silmään hyvältä!

Tuplat edestä on yksi ankarimmista poseista ja ei anna anteeksi leveää vyötäröä eikä korkealta lähteväiä latseja. Huomio keskittyy rintaan ja hauiksiin myös. Kovista olkapäistä ei paljon tässä posessa ole apua. 

Leveä selkä edestä on myös vaativa pose ja tässä juuri treenattu rinta ainakin näyttää hyvältä, mutta siivet voisi aueta enemmän toki.

Rinta sivulta on varmasti parhaita posejani.

Tuplat takaa näyttää, että rasvaa on vähän tirissyt selästä! Mitä pidemmälle dieetti menee, sitä paremmaksi takaposet muuttuvat minulla.

Stillikuvassa ihan OK leveä selkä, mutta reaaliajassa näkee, että haen yhä sitä oikeaa asentoa vähän liikaa.

Tässä ei muuta sanottavaa kuin enemmän liikkuvuutta yläkroppaan, niin tämäkin pose asettuu paremmin.

Vatsat ja reisi. Vyötäröstä pitää lähteä yhä pekonia pois, että näyttää kovemmalta!

Mousti normaalisti tehtynä ei oikein toimi minulle jostain syystä. Tämä kädet yhdessä näyttäisi olevan paras vaihtoehto. Eipä se ole turhaan pro-kioissa nimellä "Your favorite most muscular".

Tässäpä hassutteluvideo kauppareissusta. Teen vielä ensi viikolla tarkemman blogin tankkaussafkoista painoineen, hiilarimäärineen ja kaloreineen. Kiinnostaa itseänikin tietää miten paljon todellisuudessa saan syötyä hiilaripäivänä!