Lepoviikon kuulumisia ja kuntokuvia

4965 näyttökertaa

Tämä viikko on mennyt huoltaessa ja levätessä. Tankkauksesta on toivuttu ja ensimmäiset treenit oli vasta sunnuntaina. Kunto näyttää silti paremmalta kuin koskaan!

Viime sunnuntainen tankkaus toden totta piti painon yllä lähes koko viikon! Tankkausta edeltävä aamuna ja siitä tankkauksen jälkeisenä aamuna paino oli 2 kiloa korkeampi.

Oli käytännössä mielenkiintoista seurata painon kehitystä, kun juuri olin siitä hiilaritankkauksesta artikkelin kirjoittanut. Noin viisi päivää kroppa piti ylimääräisiä nesteitä kehossa, ennen kuin paino oli samoissa.

MUTTA nyt paino on 1,5 kiloa alempana kuin tankkausta edeltävänä aamuna!

Tämä on mielestäni mahtava esimerkki siitä miten hiilaritankkaus voi toimia. Minulla ei ollut yhtään nestepallofiilis maanantaina ja viikko tankkausesta paino on tippunut alle lähtötilanteen.

Poikkeuksena artikkeliin, niin otin tämän viikon lähes täysin lepoviikkona. Kävin pariin otteeseen hieronnassa, jossa käsiteltiin käsiä, rintaa, etureisiä, takareisiä, pohkeita ja sääriä.

En stressannut salista yhtään, vaan otin jopa perjantain vapaaksi töistä, jotta mielikin pääsee lepäämään. 

Tänään sunnuntaina olin ensimmäistä kertaa kunnolla salilla (lauantaina kävin herkistelemässä paikkoja) ja selkätreeni tuntui menevän älyttömän hyvin perille.

Näköjään lepoviikosta on hyötyä monella tapaan, sillä nyt tuntuu taas mukavalta jatkaa dieettiä, koska hieman alkanut jo tuntumaan että on dieetillä.

Tästä käynnistyisi sitten dieettiviikko kuusi ja katsotaan mitä se tuo tullessaan!

Tehtiin Utti Hietalan kanssa hauska, mutta asiapitoinen video uudella konseptilla!