Takaisku dieettiin

5388 näyttökertaa

Mikä sen ärsyttävämpää kuin takaiskut dieettiin! Nyt pitää painaa kahta kauhemmin. Siitä lisää alla.

Launtaina oli Bettinan synttärit ja sinne oli järkätty mahtavat sapuskat ja juomingit.

Niin vakavaa tämäkään dieetti ei ollut, että en olisi syönyt jotain - ainoa vain että se "jotain" meni täysin överiksi mättämiseksi. 

Oli sushia, lohta, possun ribsejä ja makkaraa. Söin näitä kaikkia valehtelematta kolme lautasellista ja loppuun kolmea erilaista kakkua. Miksi tein sen? 

Tässä oli vielä hauskaa. Mutta mitäs sitten tapahtui?

Kyllä. Sain miesflunssan. Olo on kamala! Jo bileissä meni vatsa aivan tukkoon ja jumitin 1,5 h pystymättä edes kävelemään. Jotenkin nuo rasvaiset ja korkeakaloriset ruoat tekivät tulpan vatsaani. Yöllä joskus 5 aikaan lensi kauniisti oksukin, enkä nyt aivan simona juonutkaan siellä. 

Sairastumiset dieetillä ovat yleisiä, mutta yhdestä asiasta olen aika tarkka ja se on salin välttämäminen kipeänä. Mikään dieetti, potentiaalinen lihaskasvu tai tulevat kilpailut ei pitäisi olla niin tärkeää, että treenaa sairaana. 

Tässä on ollut esillä jo parikin tapausta kehopiireissä sydämen ylirasituksesta ja siitä seuranneesta vakavasta tulehduksesta. Sairaana urheileminen rasittaa sydäntä mutta myös aivoja. Verenapaineet on syytä pitää alhaalla ja sen takia suositellaan kevyessäkin flunssassa viettämään päivästä osa makuuasennossa. 

Kroppa viestii levon tarpeesta varmasti myös sairastumalla. Silloin pitäisi antaa kropalle palautumiseen tarvittava aika ja palata vasta sitten työntekoon!

Tässä vielä kuntokuva viime viikolta. 

Mika muuten äkkäsi ko. kuvan ja teki hauskan vertailun meidän selkälihoista. Onko samaa näköä?

Bilevaatteita ja kesävaatteita by House of Brandon

Hankin bileitä varten muutamia kivoja kesävaatteita HOB:lta. Tässä muutama niistä, klikkaa kuvia niin pääset suoraan tsekkaa tuotteet verkkokaupasta:

Perus musta tanktoppi, jossa joku hauska teksti. Itseasiassa tässä on ihan kivaa, että leikkaus on riittävän iso kyljistä, mutta ei kuitenkaan ns. nännipaita.

Vähän hippiväriä. Tämä on aika magea livenä, vähän voi välillä pukea kunnon väriä päälle, eikä aina mustaa ja harmaata.

Punokset ovat nyt joka paikassa mutta ihan mageethan ne on!

Tää oli tarkotus olla SE bilepaita, mutta oli sen verta kylmä bileissä, että huppari alla jäi päälle koko illaksi.

Vähän erilainen hauska huppari, jossa keinonahkaa paikka paikoin. Kandee ostaa aika iso koko, nimittäin kuvassa taitaa olla L ja mulle hieman turhan tiukka.

Farkut ei tietysti näy kuvissa, mutta ne ovat tässä!

 

 Ei muuta kuin pikaista paranemista kaikille muillekin flunssalaisille ja eikun ostelee jotain House of Brandonilta!