Viimeistä viikkoa viedään

4351 näyttökertaa

Nälkä! Väsyttää! Mutta mahtava fiilis ja itsensä voittanut olo! Olen tyytyväinen kuntooni ja dieetti on onnistunut!

Nyt on ties kuinka monta viikkoa takana dieettiä. Tämä viikkoa taitaa olla yhdestoista tai kahdestoista viikko säntillistä puurtamista. Ensi viikon keskiviikkona on epävirallinen dieetin päätös, jolloin kuvataan Rehellin Tompan kanssa muutamia bodykuvia ja saattaapi Tafferin Ottokin liittyä remmiin. 

Valmentaja Jari Leskisen kanssa aloimme suunnittelemaan tämän viikon tyhjennystä ja viikonlopun kuivattelua, jotta kunto olisi mahdollismman rapsakka.

Tärkeää on nyt, ettei kroppaa enää tankata, vaan mieluummin ajetaan tyhjäksi. Viikonlopun aikana syödään mm. kultapiisku-uutetta ja persiljaa, jotta neste ajettaisiin pois kehosta. Tietenkin tässä olisi ideaalia ajaa neste pois ihon alta, eikä solusta, jotta kunto ei lässähdä. 

Maanantaina sitten syödään ns. puolitankkaus, ja tiistaina aivan normaali dieettipäivä. Tällöin kroppa saa hieman painetta maanantaina, mutta ehtii kuivettua tiistain aikana, jotta keskiviikkona olisi sitten toivon mukaan paras kunto.

Kaikki yllä oleva on tietysti arpapeliä, joten mitään hyvin radikaaleja muutoksia emme tee, koska kunto näyttää joka tapauksessa riittävän hyvältä tähän dieettikauteen nähden. Eri asia sitten, jos olisi aivan kisakunto.

Nyt peukut ylös ja tsempit, että homma ei kusahda mihinkään tyhmään juttuun enää! 

Tulkaa Snapchattiin heittämään morot, nimimerkillä Termis2 löytyy! Illan turinat on saanut paljon positiivista palautetta! :)