Kuvauskeikka Mika Nyyssölän kanssa

3806 näyttökertaa

Dieetti on ohi, mutta ilo on vasta alkamassa, kun valokuvia alkaa tippumaan.

Aloitetaan Mikan ja minun "sessiosta". Salille mentiin tiistaina iltapäivästä ja hyvän pumpin saattelemana lähdettiin kaivamaan niitä parhaita poseja. Tässäpä kuvaussession satoa ja myös dieetin loppukuntoa.

Tässä haettiin Arskamaista fiilistä ja lookkia. Tuimaa katsetta ja Arm-Blasterilla olkavarret turpoamaan massiiviseksi! Tämä oli Mikan mielestä paras kuva!

Kapea vyötärö sivulta on yksi vahvuuksiani. Sitä haettiin vartalon kierrolla ja vatsaa littanaksi vetämällä.

Jossain vaiheessa täällä blogissakin olen maininnut rintani olevan heikkouksiani. Nyt se ei enää sitä ole ainakaan rinta sivulta -posessa. Sain kuulla tämän päiväisessä Tomi Rehellinkin kuvauksissa, että se alkaa olemaan jo todella hyvässä paksuudessa!

Vähän epäortodoksisia poseja ja pienessä kulmassa otettu kuva tuo hyvin selän paksuuttakin esiin. Leveyshän joskus jää minulla aivan 100%:sta potentiaalistaan vähän jäykkien olkapäiden takia.

Tässä on minun lempparikuvani! Syy siihen on olkapään ja käden tuoma härski kulma ja paksuus. Kisoissa näkee monesti aika hoikkia ojentajia ja forkkuja, mutta tässä kuvassa ne ponnahtavat hienosti esiin. Mika mainitsi takareiden karuuden olevan myös hyvännäköistä.

Loppuun mestarit itse, veljekset sodassa ja vihassa. Mikan kuvaustyyli on omaan silmään aivan loistava. Hän osaa käännellä minua oikeaan asentoon, ymmärtää valojen ja varjojen merkityksen ja tuntee minun anatomiani - tämän takia varmaan tämäkin shootti onnistui niin kivasti.

Tästäkin shootista on tulossa lisää materiaalia, jahka Mika ne jaksaa editoida. 

Tänään, eli keskiviikkona, oli Tomi Rehellin kanssa kuvaukset ja siitä on tulossa myöskin aivan huikeaa settiä. Tässäpä maistiainen siitä! ;)