Dieetin päätöskuvat - REHELL MADNESS

3718 näyttökertaa

Dieetin päätöksen H-hetki on koittanut! Ikuistimme 12 viikon kärsimyksen Tomi Rehellin ja Otto Rostin kanssa kuville ja videolle.

Klo 8 aamulla. Kroppa on kuiva kuin Saharan aavikko. Klo 10 alkaa kuvaukset Mayorsilla, johon Tomi Rehell kiikuttaa laitteensa Tervakoskelta asti. Tafferin Otto Rostin pitäisi myös tulla mukaan.

Edeltävänä iltana lopetettiin vedenjuonti ja kuivattiin kroppaa juomalla vähän valkoviiniä ennen nukkumaan menoa. Se näkyy jaksamisessa, sillä ilman vettä kroppa tuntuu erityisen voimattomalta. Aamupuurot naamariin ja vielä parturin kautta pitäisi mennä.

Salille päästyäni olin aivan naatti, vaikka se ei ulospäin näkynytkään. Kaikki se vääntäminen ja tämän lopun tsemppaaminen alkoi jo painamaan aivan helvetisti. 

Otto Tafferilta saapui ensimmäisenä paikalle ja saimmekin mukavaa jutustelua videolle. Hetken päästä Tomi Rehell saapui paikalle kameroineen ja valoineen. Kun Jari Leskinen kolmantena vielä tuli Mayorsin aulaan, niin kööri oli valmis aloittamaan kuvaukset.

Valitsimme kuvauspaikaksi Mayorsin alakerran, jossa monet Suomen kovimmat kehonrakentajat ovat vuosien varrella linssiin tuijottaneet.

Hieman vauvaöljyä, heh heh, pintaan ja eikun menoksi. 

Olin edeltävänä iltana käynyt suihkurusketuksessa, jotta ihon väri olisi mahdollisimman tasainen. Emme aivan kisaväriä tehneet, mutta pari astetta tästä tummuudesta, se olisi jo kelvannut kisoihin asti.

Rehell mainitsi, että väri oli loistava ja auttaa häntä huimasti kuvaustyössä ja erityisesti photoshoppauksessa. Kuvaa saa avattua aivan eri tavalla kun on väriä ja tekstuuria.

Kuvaaminen on vaativaa hommaa, mutta niin on kuvattavana oleminenkin. Itselläni ei ole niin paljon luontaista kykyä keikkua ihan mallina kameran edessä.

Erityisesti haasteita tuottaa ymmärtää miltä se kroppa tulisi kameran suuntaan näyttää. Sitä kun on tuijottanut vain peilistä itseään vuosikaudet, niin nyt se oikea kulma onkin alaviistossa. 

Onneksi Tomi on aivan mielettömän ammattilainen ohjaamisessa ja kärsivällisyydessä. Aina tuli pieniä vinkkejä käsien asentoon, vatsojen jännittämiseen ja sopivaan ilmeeseen. Yhdessä saimmekin mielestämme varsin onnistuneita kuvia!

Jalatkin saatiin todella rapsakaksi, josta itse olin tosi tyytyväinen. Selkä on tosiaan sen 5-8 viikkoa vielä kisakireydestä, mutta kun se on kunnossa, niin kädet ja etupuoli on aivan ULTRAkireä!

Lähdimme lopuksi vielä ulkoilmaan ja otimme muutaman posekuvan meren äärellä.

Päivä oli mitä aurinkoisin ja meidän valot olivat hieman alitehoiset, mutta mielestäni ihan hauskaa kuvaa silti saatiin. Tässä vaiheessa kunto oli jo vähän lässähtänyt kaikesta siitä suklaapatukan syömisestä.

Dieetistä suurimmat kiitokset kuuluvat Jari Leskiselle, joka on valmentajana toiminut läpi matkan! Huikean helppoa tehdä Jarin kanssa yhteistyötä, josta meitä kiitellään myös nettivalmennuksissa, joita tarjoamme!

Otto teki aivan loistavaa dokumentaatiota koko päivästä ja sitä odotan nähdä tosi paljon!

Seuratkaa Tafferin kanavalta muitakin videoita!