Huima kehitys dieetillä

6391 näyttökertaa

Jokainen kehonrakentaja haluaa tietää dieetin jälkeen onko kehitystä tapahtunut. Kuvasarjaa 12 viikon dieetiltä omasta kehityksestäni. 

Ihan ensimmäisessä kuvassa on aivan selvä ilmiö, jota monella näkee, eli latsit eivät aukea yhtään ja selässä ei suoraan sanottuna ole lihaa. Isot kädet tekevät kokonaisuudesta suorastaan typerän näköisen. Ajan myötä selkä alkaa pikkuhiljaa saamaan enemmän detaljia ja jo neljännessä kuvassa alaosa selkää alkaa vihdoin aktivoitumaan. 

Alarivistöön mentäessä selässä on jo tullut niin paksuutta kuin leveyttä, mutta erityisesti posettaminen on parantunut, jonka vuoksi selkä lähtee alempaa. Viimeisessä kahdessa kuvassa on sama kunto, mutta erilainen valaistus, ihon väri ja valaistus. Näissä selkä alkaa näyttämään jo ihan kelvolta, jopa lavalle voisi mennä sitä näyttämään. 

Tuplia edestä ei ollut kovin hyvin seurattu, kaiketi sen takia, että en itse pidä sen posen ulkonäöstä itselläni. Tässä kuitenkin nähdään vähän asennon ja fiiliksen tuomaa etua poseissa. Viimeisessä kuvassa olen kiremmilläni, mutta kroppa ehti vähän lässähtää pitkän kuvauspäivän lopuksi. 

Leveä selkä on mysteeri. Se ei ole helpoin pose ja tästä näkee, että joka kuvassa on vähän erilainen paketti. Paras kunto tai pose ei välttämättä edes ollut kuvausten pose, vaan jokin puolessa välissä. Tätä pitää vielä opetella ja PALJON!

Ehkä suurin näkyvä kehitys tuplien takaa -posen lisäksi on rinta sivulta -posen kehitys. Siinä kireys ja lihaspaineet tuovat aivan mielettömän eron lähtökuntoon! 

Kaikin puolin olen äärettömän tyytyväinen tähän kehitykseen! Tästä on hyvä jatkaa syksyyn!