Mitä kaikkea teen nyt?

7662 näyttökertaa

Moni varmasti on pohtinyt mitä tällä hetkellä teen. Summaan muutamia hauskoja juttuja, joita on nyt elämässäni ja vuoden suunnitelmia.

Viime vuoden dieettiprojekti päättyi onnistuneesti kehonrakennuskisoihin, joista pärähti ykkössija! Vaikka kaikki näytti helpolta, vaati se minulta todella paljon ja tiesinkin sen dieettiin ryhtyessä. Matkan varrella erilaiset kuvausprojektit työllistivät minua päätyöni lisäksi lähes päivittäin, ankaran dieetin lisäksi.

Minulle kehonrakennus on aina ollut yksi tärkeimpiä asioita elämässäni. Muut ovat ehdottomasti työ sekä ihmissuhteet ja vapaa-aika. Syy miksi en esimerkiksi tänä vuonna kisaa on se, että tasapainotan elämääni näiden tärkeimpien asioiden kesken. Koska kehonrakennus sai niin suuren huomion viime vuodesta, on nyt muiden osa-alueiden vuoro saada huomiota.

Olen halunnut aina tehdä jotain sellaista, jossa ei olisi niin kova tunku ja pystyisin tekemään jotain uniikkia, massasta poikkeavaa: Kehonrakennus, Youtube-videot, harrastukset, you name it. Penkkipunnerrus-videot ovat yhä omasta mielestäni kiinnostavia ja niitä aionkin tehdä nyt jatkossa useammin. Kuitenkin hieman koen, että normaali "mennään salille ja treenataan" on aikansa elänyt konsepti. 

Some on muuttamassa muotoaan ja huomaan tämän esimerkiksi siinä, että Youtube-videoiden suosio ja ehkäpä myös tekemisen into on vähän laantunut. Muistan vielä ne ajat, kun muita fitness-scenen tubettajia ei ollut kuin Pakkotoisto, Mika ja minä. Nyt Youtube on täynnä fitness-videoita eri kohderyhmille suunnattuna. Aloin pohtimaan olisiko jotain uutta kanavaa, jossa muut eivät vielä olisi?


Ensimmäinen Penkkipunnerrus-kanavan haastattelumuotoinen video

Eksyin viime vuoden lokakuussa uuteen some-portaaliin Twitchiin. Twitch on 2011 perustettu suoratoistopalvelu konsoli- ja tietokonepelaajille. Twitch on sittemmin kasvanut suuren yleisön huomioon, sillä nykyisin siellä voi lähettää myös ei-peliaiheista sisältöä. Moni lähettää esimerkiksi videoita kun maalaa tai tekee musiikkia ja sitten taas toisen keskittyvät puhtaasti puhumiseen.

Itselleni pelaaminen on ollut aina lähellä sydäntä ja siksi tuntuikin luonnolliselta aloittaa sillä. Halusin kuitenkin tuoda kanavalleni sen saman Jukan, joka on tullut tutuksi bodyscenestä. Kanavallani puhutaan paljon, heitetään vitsiä, huudetaan ja sekoillaan. Kanavalla on vieraillut jo Utti Hietala, Jari Leskinen ja toisesta scenestä Pauli Äyräs, nettipokerinpelaaja. Twitchin sisälläkin olen myös tutustunut loistotyyppeihin, niin katsojien kuin tekijöiden kanssa!

Keksinpä jopa tuoda Nyyssölä Brossin mukaan striimiin, josta on poikinut jo viisi lähetystä!

Tietysti moni ymmärtää, että striimaaminen kuten moni muukin kameran edessä oleminen, on esiintymistä ja heittäytymistä. Katsojia kiinnostaa nähdä reaktioita ja mitä aidompi uskallat kameran edessä olla, sitä aktiivisemmin sinua seurataan. Minulle tämä sopii varsin hyvin, sillä en ole koskaan pelännyt esiintymistä. 

Joskus reaktioita ei todellakaan tarvitse näytellä. Varoitus: Video on kovalla ja sisältää vulgaaria voittohuumassa puhuttua Suomea.

Strimaaminen on todella antanut minulle uusia ajatuksia mitä työnteko voisi tulevaisuudessa olla. Sen lisäksi olemme keskittyneet Jari Leskisen kanssa PT-palveluiden kehittämiseen ja nettivalmennukset ovat olleet hitti tänäkin vuonna.

Näiden ajatusten pohjalta muutin hieman päätyöni painotusta, eli vapautin yhden kokonaisen työpäivän viikosta kaikelle tälle muulle. Tämä muutos vaati aika paljon ponnisteluita ja aivan "ilmaiseksi" ei yhtä ylimääräistä vapaapäivää otetakaan töistä. Jos ei ole valmis luopumaan jostain, ei ole mahdollista saada mitään uuttakaan. 

Olen nyt muutamia viikkoja pitänyt perjantait vapaina päätöistä, mutta yhtäkään Netflixi-päivää ei ole kalenteriin mahtunut tänä aikana. Valmennan erästä miesasiakasta vuosisopimuksella tavoitteena jopa kilpaileminen tulevaisuudessa. Keskityn vahvasti striimaamiseen ja pyrin tuottamaan sisältöä sinne ainakin kolme kertaa viikossa.

Jatkamme Leskisen kanssa samaan tapaan nettivalmennusten kehittämistä ja pyrin myös tekemään henkilökohtaisia valmennuksia ajan sallimissa rajoissa. Pyrin myös sopimaan kiinnostavia vieraita penkkipunnerrus-videoihin ja mm. Perttu Saarsalmesta on tulossa video lähiaikoina. Menen myös kuvaamaan voimamieskisoja Lahteen toukokuussa. 

Eli kaikenlaista muutosta on tällekin vuodelle suunniteltu ja osan asioista olen saanut jo vireille. Tämä on juuri se syy miksi en "jämähdä" yhteen asiaan, vaikka siinä voisikin olla potentiaalia. Kehonrakennuskisoihin, jos sellaisia vielä tulee, ehtii sitten panostamaan möyhemminkin, mutta moni muu asia voikin lipsahtaa otteestasi, jos et siihen heti ryhdy! 

Voit seurata minua minua monessa some-kanavassa:

Tervetuloa mukaan!

10% alennus M-Webstore.fi:stä koodilla jukka10. 

Aloittelijoiden nettivalmennus