Loppuvuosi selätetty ja kohti kovempaa kuntoa

3941 näyttökertaa

Huh huh, loppuihan se vuosi vihdoin ja kaikki juhlat on juhlittu! Parin viikon loma näkyy kunnossa kuin mielesssäkin!

Joulut ja uudet vuodet ovat nyt takana päin ja on vihdoin aika palata ruotuun. Mutta ennen sitä vähän fiilistelyä joulun safkoista!

Kuten mainitsin aikaisemmassa lappiaiheisessa postauksessa, kalaruoat ovat iso osa perheemme juhlapöytää. Tässä mm. silliä ja savumuikkua.

Isän savustamaan (muttei tällä kertaa kalastamaa) savulohta.

Ja graavilohta, om nom!

Ne kuuluisat lohirullat! Tehdään siis kylmäsavulohesta, väliin kermaa (vai oliko se crème fraîchea) ja muita mausteita. Tarjoillaan kylmänä!

Kinkku, joka monesti jää kalaruokien varjoon, mutta tällä kertaa oli todella hyvää!

Uuteen vuoteen entistä kovempaa

On tämä loppuvuoden loma- ja juhlamaratooni pahasta fitnessurheilijalle! Lomailu on koukuttavaa puuhaa.  Myönnän, että lomalla alan aina kyseenalaistamaan miksi edes käyn salilla, kun mässääminen, juominen ja makoilu on niin kivaa! Kävin vain pari kertaa tällä viikolla salilla tunnustelemassa paikkoja ja vaikka kaikki lihaspaineet ovat kadoksissa, pumppi tuntui silti tulevan normaaliin tyyliin.

Nyt olisi tarkoitus jatkaa taas tavoitteellista treenaamista salilla. Viime vuosi meni mielestäni nappiin. Dieetin jälkeinen aika toi selvää kehitystä heikkoihin lihasryhmiin, kuten rintaan, takareisiin ja olkapäihin. Tänä vuonna olisi vuorossa selän priorisointi. Selkä on yksi "hankalimmista" lihasryhmistä itselleni ja olen pyrkinyt tietoisesti hermottamaan sitä joka kerta. Nyt tuntuma todella on parantunut, joten nyt aion nostaa sarjapainoja maltillisesti pitäen kuitenkin hyvän tekniikan. 

Paino on pysynyt ihan samoissa lukemissa dieetin jälkeen, eli noin 86 kilossa. Ruokavalioon ei olla tehty merkittäviä muutoksia, mutta olen kylläkin vähän lepsuillut loppuvuodesta sen kanssa. Välillä pitää ottaa etäisyyttä kaiken oikein tekemisestä, että voi taas hyvillä mielin jatkaa paremmalla motivaatillla.

Utti Hietalan haastattelu

Utti "Hulkki" Hietalan haastattelu julkaistiin eilen ja suosio on ollut huikea. On mukava nähdä miten ihmiset kerta toisensa jälkeen osoittavat kiinnostusta Penkkipunnerruksen videohin! Olen aina sanonut, että teen näistä videoista sellaisia, joita itsekin haluaisin katsoa. Arvostan itse videoissa henkilökohtaisuutta, sisältöarvoa, mielenkiintoisia vieraita ja ennen kaikkea sitä, että vieras on pääosissa! 

Sainkin palautetta, että on mukava kun haastattelija antaa vieraan vastata kysymykseen puhumatta heti päälle. Kiinnitän itse tähän todella paljon huomiota, sillä eihän haastattelun pointtina ole tuoda omaa egoansa esiin, vaan nimenomaan antaa vieraan rentoutua ja kokea olevansa tärkeä. Se välittömyys varmasti näkyy videoissani ja siitä itsekin pidän. 

Jalkahaaste vielä käynnissä

Muistakaa osallistua treenihaasteeseen, johon on aikaa koko tammikuu. Palkintona jaetaan 500 euron arvosta Body Actionin tuotteita. Osallistumisia on tullut muutamia, eli vielä voitte penkittää huipputulokset! 

Näihin Ivalon maisemiin, hyvää uutta vuotta!